Vásárlói vélemények

Évek óta rendelek a nemvasalok.hu-ról, jó minőségű ingek, és nekem fontos, hogy hosszított ujjú ingek is rendelhetők, a normál ingek általában nem jók rám. Amit különösen értékelek, hogy a rendeléseimet átnézik, és nem csak automatikusan küldik. Nemrég elfelejtettem a hosszított ujjra szűrni, és véletlenül egy normál ujjú inget rendeltem. Más helyen simán küldték volna, de itt rákérdeztek, hogy a korábbi vásárlásaim alapján nem ilyet szoktam rendelni, biztos vagyok-e benne. Ritkán tapasztalható ilyen odafigyelés...
András
Nagyon megkedveltem a vasalásmentes ingeket, kellemes a viseletük és gyorsan megtérül a többletköltségük. Több ismerősömnek is ajánlottam már. S hogy vásárló lett-e belőlük vagy továbbra is a vasaló mögött görnyednek, azt nem tudom, de ha a vasalót választották, akkor csak sajnálni tudom őket. :)
Császár Zsolt, Székesfehérvár
A leányom esküvőjére kerestem alkalomhoz megfelelő inget és nagyon örültem, hogy rátaláltam erre a webáruházra. Itt öltözködési tanácsokkal ellátva az alkalomnak megfelelő inget tudtam kapni. Nekem az OLYMP LUXOR karcsúsított változata vált be. Rendkívül kényelmesen éreztem magam benne, úgy az esküvő hivatalos részén, mint azt követő vidám mulatságon. Ajánlom ezt a web áruházat. Itt mindenki biztos lehet ,hogy szakmailag felkészült kiszolgálást és az egyéniségének megfelelő inget találhat.
P. András, Budapest
Bár nem átlagos árú ingek, de a minőség az megéri. A legutóbb vásárolt ingeket már többször mostam, többször viseltem és ma is az egyik, Önöktől vásárolt inget viselem. Kényelmes és valóban nem gyűrődik. Ha pedig száradáskor maradt pár gyűrődés, akkor munkába érve az is kisimult. Csak pozitívan tudok nyilatkozni az Önöknél vásárolt ingekről! Az első vasalásmentes ing megfelelő méret kiválasztásában olyan segítséget kaptam, amit sehol se tapasztaltam még. 
Szászfai Csaba
Nagyon elégedett vagyok, nem csak a termékekkel (nekem a karcsúsított fazon nagyon bejött) hanem a szolgáltatással is. Nem csak robotszerűen lebonyolítják a rendelést, hanem utána kérdeznek, hogy valóban ezt akartam, kaptam alternatív javaslatokat, minden kérdésre válaszoltak... Egy ilyen kiváló szolgáltatást ritkán lehet tapasztalni.
Martijn Hondema
Nemrég vettem a férjemnek egy inget, ami kivételesen nem Olymp vasalás mentes ing volt. A színe nagyon megfogott, mert gyönyörű volt és karcsúsított fazon, az első mosás után jöttem rá milyen jó dolgom van nekem az ingekkel kapcsolatban. Háromszor vasaltam át és még mindig nem közelítette meg az Olymp ingeket vasalás nélkül!!!!!! :-( Bennetek sohasem csalódok :-) Köszönöm szépen!
K. I. (OLYMP Luxor ing)
Hosszú - hosszú ideje kerestem minőségi ingeket a piacon magamnak / méretben megfelelőt, és nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a webáruházat. Végre egy hely, ahol a méret és minőség alapján még én is merek magamnak inget rendelni, és bár valóban nem olcsóak, viszont soha nem csalódtam. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Tamás
Kedves Barbara! Ön egy rendkívül figyelmes, türelmes, segítőkész nő :) Szerencsémre hittem önnek, valóban igaz amit írt az ingekről. Jómagam utálok vasalni, mindig kirázott a hideg ha csak rá gondoltam és életem egyik legfantasztikusabb választása volt az önök üzlete. Amióta rátaláltam ezekre az ingekre vidámabb a lelkem, mindegyiknek kellemes a viselete, nincs szorongás a vasalástól, tényleg nincs rá szükség. Más márkájú ingeket nem is vásárolok, különösen jól jött az OLYMP AirCon ebben a nagy hőségben, más ingben nem is lehetne kibírni. Szívből gratulálok és további sikeres munkát kívánok!
Dr. Derzsy Béla (OLYMP Luxor ing)
A férjem kedvenc márkája az Olymp. Nagyon szeretjük. Elegáns, jó minőségű anyagból készül, nagyon szép szinekben kapható. Hosszú újjú és rövid újjú ingek egyaránt vannak. A férjem nagyon elégedett, természetesen én is.
Dömsödiné Servánszki Piroska
Már 2 inget vásároltam a 20 éves fiamnak, aki minden nap inget hord, és külön háztartásban él. Nagy gond volt eddig az ing vásárlás, de rátaláltam erre a márkára, hosszított, karcsúsított, nem kell vasalni, ráadásul ez mind igaz!!!!!!! Szuper jók az ingek, a rendelés - szállítás pontos. Csak jót tudok mondani, mindenkinek ajánlom!!!
Bakos Attiláné (OLYMP Luxor ing)
Az ing a nap végén is olyan, mintha akkor vettem volna fel. Minimálisan átvasalom, de érezni és látni a különbséget, ha összehasonlítom egy nem vasalásmentes inggel.
Katona Zoltán (OLYMP Luxor ing)
A kicsomagolást követően az ingeken látszódtak a hajtogatás nyomok, ezért próbából mindegyiket vízbe mártottam, majd csavarás nélkül kinyomkodtam. Ezt követően külön – külön vállfára akasztottam és hagytam őket megszáradni. Az eredmény elképesztő volt. Mire megszáradtak, teljesen úgy néztek ki, mint ha mindet kivasalták volna! Tudom, hogy ezt ígértétek, de azért ha az ember a saját szemével látja, akkor mégis meglepődik rajta.
Dancsó Tibor (OLYMP Luxor ing)
Nagyon bevált a vasalásmentes ing, pont olyan, mint amit reméltem: csak kimosom, kiteregetem és vasalás nélkül szép, sima lesz viselés után néhány perccel... Már meg is rendeltem a másodikat, a régi ingeimtől pedig mind megszabadulok! A minimalista életmód tökéletes kelléke az OLYMP ing.
A nemvasalok.hu szolgáltatási színvonala pedig tökéletes, nem is várhatnék el jobbat...
Kárpáti Gergely - GregKeen.com (OLYMP Luxor ing)
Nagyon örülök, hogy felfedeztem az Önök szolgáltatását. Bár az árak kissé borsosak, de ezért bőven kárpótol a termékek kiváló minősége. Ez annál is nagyobb szó számomra, mert sajnos -egy balesetet követően- nagyon nehezen tudok mozogni. Hála azonban az Önök termékeinek: a férjem, ha szükséges, mindig kifogástalan ingekben tud megjelenni a különféle alkalmakon. Korábban már hosszú ujjú ingeket is rendeltem Önöktől, és mondhatom: maximálisan meg vagyok velük elégedve...
H. L-né (OLYMP Luxor ing)
Már a negyedik OLYMP hosszú ujjú inget vettem a közelmúltban. Tényleg nem igényel vasalást. Érdemes betartani az inghez adott kis használati útmutatót, miszerint alacsony fordulaton centrifugázzunk, és az ingeket külön mossuk. Száradás után ráncmentes, sima lesz.
Megyeri Sándor (OLYMP Luxor ing)

© nemvasalok.hu webáruház