Gyakran ismételt kérdések

Mikor kapom meg a rendelt inget?

Ha olyan inget rendel ami van raktáron, akár már másnap, de legkésőbb 2 munkanapon belül megkapja. Ha az inget be kell rendelnünk a gyártótól, arra kb. 1 hetet várni kell mire tudjuk szállítani. A jelenlegi helyzetben 3-4 hét is lehet a szállítási idő.
A legtöbb termék nincs raktáron, nekünk is meg kell rendelnünk és mostanában sokszor előfordul, hogy a gyártó nem tudja időben szállítani. Ha ilyen előfordul azt rögtön jelezzük email-ben.

Raktáron lévő ingeinket az "Ingek raktárról" kategória alatt találja.

Van boltjuk ahol az ingeket fel lehet próbálni?

Jelenleg csak 38-48-as méretű ing felpróbálására van lehetőség a IV. kerületi irodánkban. Előzetes egyeztetés azonban szükséges email-ben vagy telefonon.

Nem jó a méret amit vásároltam, kicserélik?

Abban az esetben tudunk cserélni, ha az ing csomagolása hiánytalanul, sértetlenül megvan és az ingről a címkék nincsenek levágva. Valamint természetesen ha az ingnek nincs baja, nem lett kimosva, nem koszolódott.
Ha több inget is rendel, kérjük, hogy először csak egyet bontson ki.

Mind a 2 gyártó mérettáblázata fentvan az oldalon, vásárlás előtt kérjük mindenképp ellenőrizze a méreteket.
Amennyiben Ön pl. 42-es inget hord, a nyakméret miatt 42-es fog kelleni ezekből az ingekből is, csak a szabást kell kiválasztani, hogy bővebb/lazább, enyhén karcsúsított vagy duplán karcsúsított legyen, valamint hosszított vagy rövidített ujjú.
Ezek az ingek tapasztalatunk szerint bővebbek mint más gyártók ingei, így azoknak, akik átlagos vagy átlagnál vékonyabb testalkatúak mi a modern fit vagy slim fit inget ajánljuk.

Mérettáblázatok »

A legbiztosabb megoldás az, ha egy otthon lévő ing méreteit lemérve a mérettáblázatainkban lévő méretekkel összehasonlítja. Végig begombolva, kiterítve kell megmérni, mell és deréktájékon.
Amennyiben már van otthon OLYMP vagy ETERNA inge, az ing nyakában a méreten kívül a címkét is nézze meg, mert a szabás is fontos, nem csak az, hogy hányas méret.

Ha a rendelt ing színe élőben mégsem nyeri el tetszését vagy az ajándékba vásárolt ing átadásakor kiderül, hogy az ismerőse mégsem azt a méretet hordja, kérjük, hogy ki se bontsák az inget.

Ha cserélni szeretne vagy elállna a vásárlástól, az info@nemvasalok.hu címre küldjön nekünk email-t, hogy meg tudjuk írni a címet és egyéb infokat.

Mennyibe kerül a kiszállítás?

A kiszállítás értéktől függetlenül, az egész ország területén INGYENES. Az ing árán kivül Önnek semmilyen egyéb díjat (csomagolási költség stb.) nem kell fizetnie.

Valóban szükségtelen vasalni az Önök által forgalmazott ingeket?

Igen. Köszönhetően az ingek különlegesen kezelt pamut alapanyagának, az ingek mosás után vállfán megszárítva kisimulnak és nem szükséges a száradás utáni vasalásuk.
Azt, hogy ezeket az ingeket nem kell vasalni, természetesen nem mi találtuk ki, hanem a gyártók kimondottan "vasalásmentesre" készítik és ezeken az ingeken jelzik, hogy "bügelfrei" vagy "non-iron".
Ha maradnak apróbb ráncok az ingen, viselés közben azok is kisimulnak a test melegétől.


Ha webáruházunkkal, termékválasztékunkkal kapcsolatban egyéb kérdése, javaslata van, írjon nekünk az info@nemvasalok.hu email címre.

© nemvasalok.hu webáruház