1 éve, mikor elkezdtük az eterna ingeket forgalmazni, megtudtuk, hogy az eterna az egyetlen, aki gyárt vasalásmentes női blúzokat is.
Már akkor nagyon szerettük volna elkezdeni azt is árulni, de tudtuk, hogy női ruhát nem olyan egyszerű webáruházban eladni. Én se vennék magamnak próba nélkül olyan ruhát, aminek nem ismerem a méretezését. Muszáj felpróbálni, hogy lássam, mindenhol tökéletesen passzol.
Bár azt a blúzt, amit próbaként rendeltem az eternától mérettáblázat alapján választottam és olyan lett, amilyenre számítottam, azért jobb felpróbálni vásárlás előtt...

Női blúz1 hónapja új irodába költöztünk, ahol kialakítottunk egy kis bemutatótermet, felszereltünk egy próbafülkét és ezután újra elkezdtünk gondolkodni a női blúz bevezetésén.
Hírlevél olvasóink segítségét kértük egy rövid kérdőív kitöltésével és szerencsére nagyrészt olyan válaszok érkeztek, amik elősegítették döntésünket és belevágtunk a női blúzok forgalmazásába is.

Kattintson ide és nézze meg a blúzokat »

Akciós, bevezető ár
Bizonytalanságunk fő oka még a blúzok relatív magas ára volt. Az eterna termékek a prémium kategóriát képviselik, ehhez természetesen magasabb beszerzési és eladási ár is társul. Az viszont nagyon jó hír, hogy az első időszakban lehetőséget kaptunk arra, hogy kedvező, bevezető áron kínálhassuk a blúzokat.

Próba, megrendelés menete
Amennyiben van rá lehetősége, kérjük mindenképp jöjjön el felpróbálni a blúzt vásárlás előtt, a IV. kerületi iroda-bemutatótermünkbe.

Ha nem tud eljönni és inkább mérettáblázat alapján rendelne, mindenképp ellenőrizze a választott modell méreteit. A különböző szabások miatt egyes blúzok méretei eltérhetnek. A blúzok anyaga 100% pamut, nem sztreccs ezért nem annyira testhez simulós.

Eddigi tapasztalataink szerint, kicsit bő szabásúak és 1 mérettel is kisebb kellhet, mint más blúzokból. (én pl. 40-es méretet hordok, de a méretek alapján 38-ast rendeltem próbának és még az is picit nagy lett rám)

A legbiztonságosabb megoldásnak az tűnik, ha egy, már meglévő blúzát leméri és összehasonlítja a mérettáblázatunkban lévő méretekkel.

Csere lehetősége
Ha esetleg nem megfelelő a választott méret, lehetőség van a vásárolt blúz cseréjére vagy visszaküldésére, azonban a visszaküldés költségét ebben az esetben a vevő állja.

Amennyiben bizonytalan, kérem írjon vagy hívjon a "Kapcsolat" menüpont alatt lévő elérhetőségek egyikén, igyekszem mindenben segíteni.