A tavasszal együtt érkezik pár változás a webáruházunkba is. Nézzük mik is ezek:

OLYMP

OLYMP logoA 3 általunk forgalmazott márka közül, az Olymp-ot (és az almárkáját, a Marvelist) ismerik a legtöbben. Náluk van a legnagyobb választék vasalásmentes ingekből, mindegy hogy normál vagy slim line szabás, hogy hosszított vagy rövidített ujjú, Olymp ingek között mindenki megtalálja a számára megfelelő méretet. A tavaszi választék kibővült világos, vidám tavaszi színekkel, még több rövidujjú inggel.
És ami a legfontosabb az ingek ára nem változott!

Jupiter

Jupiter logoEgyes állítások szerint a németeknél a Jupiter márka az Olymp-al van egy szinten. Mivel nálunk a Jupiter sehol nem hirdeti magát így az emberek nagy része ezt a márkát még nem ismeri. A Jupiter is új tavaszi kollekciót mutatott be, amiben szintén megtalálható pár divatos és világos szín is. Sajnálattal vettük viszont tudomásul, hogy a Jupiter az új kollekció érkezésével egyidőben jelentősen megemelte az ingek árát, így kénytelenek voltunk mi is érvényesíteni ezt a webáruházunkban.

 

Seidensticker

Seidensticker logoA Seidensticker nagyon jó minőségű vasalásmentes ingeket gyárt. Ez a "legöregebb" márka, Németországban talán a legismertebb az összes általunk forgalmazott márka közül.
Sajnos azt tapasztaltuk, hogy nálunk viszont nagyon kevesen ismerik a Seidenstickert és a magas ára miatt nem is nagyon szeretnék megismerni, ezért úgy döntöttünk, hogy a még raktáron lévő Seidensticker ingeket hihetetlenül olcsón kiárusítjuk és ha csak egy időre is, de felfüggesztjük a forgalmazását.

Terveinkről

Amikor összeállítottuk vasalásmentes ing kínálatunkat, arra törekedtünk, hogy legyen egy jó minőségű de olcsóbb termék is, hogyha valaki nem teheti meg, vagy nem is akar drága inget vásárolni, egy olcsóbb vasalásmentes inget is kipróbálhasson. A Jupiter ingek áremelkedése miatt most tervezzük, hogy egy új, olcsóbb gyártó termékét is felvesszük kínálatunkba.