GLS logoWebáruházunk nyitása óta a Magyar Posta szállította az ingeinket. Ritkán voltak problémák, de én többnyire elégedett voltam velük és nem akartam váltani.

Viszont most a Karácsony előtti csúszások miatt kénytelenek voltunk más futárszolgálatot keresni. Sajnos sok csomagunk szállítása elég sokat csúszott, voltak, akik végül meg sem kapták Karácsony előtt az ajándéknak szánt inget. (pedig azok dec. 13-án és 15-én fel lettek adva)

Pár éve ugyanígy Karácsony előtt volt olyan, hogy 1-2 csomagért mi mentünk el a csomagbázisra és vittük el a vásárlókhoz mert nem vitték ki időben, de most decemberben még erre sem volt lehetőség, mert hiába hívogattam naponta többször az ügyfélszolgálatot, fogalmuk sem volt, hogy hol vannak a csomagok...
Sokan biztosan tapasztalták is vagy csak olvastak róla, hogy milyen káosz volt a postánál.

Én szinte az utolsó pillanatig bíztam a postában (nem kellett volna) és sajnos csak későn kezdtem el más szállítót keresni. Nagy szerencsénk volt, hogy a GLS egyből - a karácsonyi hajtás ellenére is - foglalkozott velünk, 1 napon belül szerződtünk és másnap már ők szállították a csomagjainkat. Egy kivételével minden csomagot másnap kézbesítettek (vagy megpróbálták), nem volt csúszás. Hálás vagyok, mert nem tudom mit tettünk volna ha nem sikerül ilyen rövid időn belül megbízható futárszolgálatot találni.

Most már a GLS szállítja a csomagjainkat, reméljük mindenki elégedett lesz velük.