Sokakban biztos felmerül a kérdés: Ki a fene az a Somogyi Zoltán?!
A válasz: az RTL Klub reggeli műsorának egyik műsorvezetője.

Még november végén megkeresett minket a műsor készítője, hogy mi lenne, ha decemberben szponzorálnánk őket és biztosítanánk az ingeket a műsorvezetőnek. Először nem akartuk vállalni, de végül mégis belementünk és aztán nagyjából másfél hónapig hétköznap reggelenként a "8:08 - Minden reggel" című műsorban Somogyi Zoltán a mi ingeinket viselte.

Az ingek kiválasztása nem volt egy egyszerű dolog. Én mindenképp szerettem volna több különlegesebb csíkos/mintás inget "szerepeltetni", de sajnos a kamera "nem szereti" az ilyen ingeket, így a legtöbb végül egyszínű lett. (vagy csak egyszínűnek tűnő) Na de azért azok sem voltak olyan rosszak!
Kattintson a képekre és nézze meg nagyobb méretben:

eterna modern fit világoskék ing OLYMP modern fit korall színű ing OLYMP modern fit sötétkék ing OLYMP modern fit kockás ing

eterna modern fit bordó csíkos ing eterna modern fit kék kockás ing OLYMP modern fit zöld ing OLYMP modern fit kockás ing

És ami a legfontosabb: A képeken lévő ingek nincsenek vasalva :-)
A stylist lelkesen mesélte, hogy minden délután csak kicsomagolta a másnapi inget, kiakasztotta, lespriccelte vízzel a hajtogatás nyomokat és reggelre simára száradt. Így nem kellett neki adás előtt vasalgatni.