Megnyitottuk végre a vasalásmentes, vasalást nem igénylő, non-iron, bügelfrei - kinek hogy tetszik - ingek webáruházát. :-)

Lássuk, honnan is jött ez az ötlet.
ingvasalásA történet 2 éve kezdődött, amikor a Parndorf-i outletben sétálgatva, véletlenül rátaláltunk egy ilyen ingre, Marvelis márkanéven. Először hihetetlennek tűnt, hogy van ilyen ing, amit mosás után nem kell kivasalni.

Pont akkoriban költöztem össze a párommal, akkor lettem "háziasszony" és hát sajnos a vasalást sem úsztam meg... Szerencsére anyukámtól tanult módszerrel könnyítettem a dologomon, ugyanis minden kimosott pólót, felsőt, farmert.. mosás után jól kirázva, vállfán szárítottam meg és így száradás után nem kellett kivasalnom őket csak szépen összehajtva elrakni a szekrénybe. Egyedül az inggel voltam bajban, mert azt bármennyire kiráztam és vállfán szárítottam meg, vasalni mindig kellett.. Ezek után nagyon vártam a vasalásmentesnek mondott ing tesztelését. Először csak 1 db-ot mertünk venni belőle, merthát ki hiszi el, hogy egy inget nem kell vasalni?!

Itthon azonnal mosógépbe dobtam az inget, mosás után vállfára tettem és vártuk, hogy mi történik. Eléggé hitetlenek voltunk még várakozás közben is, mert vizesen az ing nem tűnt túl simának és nem gondoltuk, hogy száradás közben majd kisimul.. Hihetetlen, de kisimult és nem kellett kivasalni! Egyből arra gondoltam, hogy biztos nem csak nekem van problémám az ingvasalással és sokan nem is tudnak arról, hogy léteznek ilyen termékek. Na, én akkor eldöntöttem, hogy másokkal is meg akarom ismertetni a vasalásmentes ingeket.

De a megvalósításhoz, hosszú és rögös út vezetett. Először mindenképp a már bevált Marvelis-t próbáltuk beszerezni, de mint kiderült az csak outlet üzletekben forgalmazható. Ez el is vette a kedvem és egy hosszabb időre hanyagoltuk ezt a dolgot.

Később megtudtuk, hogy a Marvelis a nálunk is kapható OLYMP márkához tartozik és OLYMP Luxor márkanéven is lehet kapni ugyanolyan vasalásmentes ingeket. Így vettünk egy OLYMP inget, hogy kipróbáljuk van-e olyan jó mint a Marvelis. Ugyanúgy kisimult száradáskor és szükségtelen volt kivasalni. Ismét belelkesedtünk, hogy találtunk olyan márkát, amit már itthon is forgalmaznak és újra elkezdtük tervezni a webáruházunkat.

További kutatásaink során rátaláltunk még jópár márkára, amiket alaposan teszteltünk, ezek közül kizártuk, ami nem bizonyult teljesen vasalásmentesnek. És ma végre megnyitottunk.

Nagyon remélem, hogy mindenki, aki idelátogat megtalálja a számára megfelelő inget. Minden kérdésre szívesen válaszolok és várom az észrevételeket is.
Ingyenes hírlevelünkre érdemes feliratkozni, mert azon keresztül fogjuk az érdeklődőket értesíteni az akciókról, újdonságokról.