anyagmintákMinden szezonban kapunk egy katalógust benne az összes rendelhető ing anyagmintájával. Az idő előrehaladtával azonban a régi katalógusok kezdenek feleslegessé válni, ezért úgy döntöttünk, hogy a kis anyagmintákat "elosztogatjuk".
Sokan vannak azok, akik vásárlás előtt megnéznék/megfognák, hogy milyen ezeknek az ingeknek az anyaga. Sokan pedig azt gondolják, hogy az az anyag, amit nem kell vasalni biztos rossz minőségű és műszálas. Ők a kiküldött anyagminta segítségével meggyőződhetnek róla, hogy ez nem így van.

Igaz, ez a minta csak egy kis anyagdarab még a "vasalásmentes kezelés" előtti és a gyártó csak katalógusokba, színmintának szánja, így azt, hogy valóban vasalásmentes az anyag, ezen nem lehet letesztelni. Viszont az, hogy jó minőségű és nem műszálas szerintem érezhető már ilyen kis mintán is, ezért szívesen küldök annak, aki kételkedik az anyagminőségben vagy csak egyszerűen kiváncsi rá.

Küldje el nevét és címét az info@nemvasalok.hu címre és mi postán küldünk Önnek egy Olymp ing anyagmintát, hogy élőben is láthassa, megtapinthassa az anyagot és megbizonyosodjon arról, hogy ezek az ingek mind kiváló minőségű, 100% pamut anyagból készülnek.