Facebook akcióWebáruházunk raktárkészletét vizsgálva találtunk jónéhány inget, amelyek már régebb óta itt hevernek. Ugyanis többször is előfordult már, hogy 1-1 ing rendelésénél egy egész sorozatot megvásároltunk egyes modellekből, de még nem fogyott el mindegyik méret belőlük. Ezeken kívül sajnos még az is megtörténik, hogy a precizitásukról híres németek is hibáznak néha és teljesen mást küldenek, mint amit megrendeltünk :-) Így most elérkezett az ideje egy nagyobb "raktár kisöprésnek".

Mivel a Facebookon 900 rajongónál tartunk, úgy gondoltuk közöttük biztosan találunk 1-1 olyan embert, akinek pont megfelel valamelyik raktáron lévő férfi ingünk és szívesen lecsapna rá egy nagyon kedvező áron.

Indítunk tehát egy új akciót, amelynek a "Kótyavetye" nevet adjuk. Az akció lényege, hogy naponta, kétnaponta vagy hetente, este vagy reggel (még mi sem tudjuk mikor), meghirdetünk 1-1 db férfi inget nagyon olcsón és aki elsőnek jelentkezik érte egy hozzászólással, az viheti a felajánlott nevetségesen alacsony áron. :-) Az akcióban egyaránt fognak szerepelni Jupiter, Seidensticker és OLYMP ingek, normál és karcsúsított szabással, rövidített vagy extra hosszú ujjal és extra méretekben is.

A "Kótyavetye" akció szabályai

  • Az akciós férfi ing mindig csak 1 konkrét ing lesz, pl. 1 db hosszú ujjú fehér ing 43-as méretben
  • Ezeket az akciós ingeket még bontatlan állapotban sem tudjuk kicserélni
  • Az ing meghirdetett ára magyar Forintban értendő, az ÁFA-t tartalmazza, külön szállítási és csomagolási költséget nem számítunk fel
  • Mivel ezeket az ingeket nagyon olcsón fogjuk meghirdetni és a postaköltséget is mi álljuk, így az ingek csak előre utalással vásárolhatóak meg a postaköltség csökkentése érdekében
  • A megvásárolt inget a vételárának átutalása után postázzuk
  • Amennyiben a vételár nem érkezik meg számlánkra 5 munkanapon belül, az inget újra meghirdetjük

Ha még nem rajongónk, kattintson ide és csatlakozzon rajongóink egyre népesebb táborához. Ha már rajongónk, figyelje Facebook üzenőfalát, mert bármikor elkótyavetyélhetjük az Ön számára tökéletes inget! :-)