ETERNA

eterna logoAz 1863-ban alapított német ETERNA Mode GmbH a világ egyik legismertebb férfi ing gyártója.
A vállalkozás tevékenységét alapításától kezdve a folyamatos újítás jelllemzi.

Magát a pamut ingeket vasalásmentessé tevő nedves térhálósítás technológiáját is az ETERNA cég fejlesztette ki 1980-ban, majd a következő évben elsőként jelent meg a piacon a vasalásmentes férfi ingekkel.

Az ETERNA ingek gyűrődései nem csak a száradás során simulnak ki, hanem a viselő testmelegének és nedvességének hatására a viselésből fakadó gyűrődések is fokozatosan kisimulnak. Így az ETERNA ingek a munkanap végéig simák és frissek maradnak, viselésük még ekkor is kellemes érzést ad.

Az ETERNA ingek mindegyike megfelel az Öko-Tex 100 szabvány követelményeinek, amely azt biztosítja, hogy viselése nem okoz bőrirritációt.

A londoni székhelyű, 85 országban jelen lévő, független Superbrands nemzetközi szervezet több, mint 1000 német márka közül két egymás követő évben is a legjobb márkának válaszotta az ETERNÁT.

ETERNA ingek gyártása

Az ETERNA azon kevés gyártók közé tartozik, amely gyártási tevékenységét teljes egészében Európán belül végzi. Az ingek alapanyagául kizárólag extra hosszú, úgynevezett szuperfésült pamutot használnak fel, amely a világtermés mindössze 3 százalékát teszi ki. Tehát nyugodtan elmondhatjuk, hogy csak nagyon kevés pamutból válhat ETERNA ing :)

Az ingek varrását az ETERNA szlovákiai varrodáiban végzik, majd a cég passaui logisztikai bázisáról szállítják a világ minden tájára. A gyártás minden mozzanatában összetett minőségellenőrzés biztosítja a kiváló minőséget és az ingek legendás tartósságát.

Hol és hogyan készül az ETERNA ing?
Az ingek belső címkéjén lévő EAN kód alapján a teljes gyártási folyamat leírása megtekinthető angol és német nyelven a good-shirt.eu oldalon.


OLYMP

OLYMP logoAz OLYMP 1951-es alapítása óta Európa egyik legdinamikusabban fejlődő férfidivat márkájává vált. A márkát elsősorban azok a férfiak választják, akik fontosnak tartják a kimagasló megjelenésű és minőségű öltözetet - pontosan azt, amire az OLYMP is törekszik.

Köszönhetően az elveihez következetesen ragaszkodó vezetésnek, valamint a kiváló ár-érték aránynak, az OLYMP képes volt fokozatosan fejleszteni és növelni forgalmát az iparágat jellemző visszaeső periódusokban is. A márka forgalma 1998 és 2008 között a háromszorosára nőtt.

Az iparág 146 prominens döntéshozója által rendszeresen elvégzett marketing és márka felmérések során az OLYMP páratlan sikerrel szerepel. A legutóbbi felmérésben a 21 vizsgált kategóriából 16 első helyet szerzett meg a felmérésbe bevont 30 márka közül. A márka többek között az alábbi kategóriákban végzett az első helyen:

  • a leghatékonyabb NOS (Never Out of Stock) program
  • a legvonzóbb üzleti ing sorozat
  • a legjobb vasalásmentes ing sorozat
  • a legjobb minőségű anyag és kivitelezés
  • a legjobban illeszkedő

A márka nemzetközi honlapja: www.olymp.com

OLYMP magyar képviselete/viszonteladóknak: Best Shirt Kft - 2040 Budaörs, Gyár u. 2. Tel.: 23/44 88 77

Vasalásmentes márka: OLYMP Luxor

A Luxor jelölésű ingek az OLYMP márka vasalásmentes termékei. A Luxor ingek 100% egyiptomi pamutból készülnek, anyaguk a különleges kikészítésnek köszönhetően nem igényel vasalást és ellenáll a gyűrődéseknek is. A Luxor ingek látványa és tapintása is különleges minőséget képvisel. Az ingek kezelése és alapanyaga megfelel a nagyon szigorú Öko-Tex 100 szabványnak is.
Az OLYMP Luxor ingek között éppúgy megtalálhatóak a klasszikus szabású, a karcsúsított, valamint az extra méretű ingek is.

A vasalásmentes ingeken kívül az Olymp gyárt vasaláskönnyített ingeket is: Tendenz, Level Five body fit márkanéven
Ezeket a www.olymping.hu webáruházunkban találja meg.

© nemvasalok.hu webáruház