Lorenzo CalvinoA Jupiter ingek áremelkedése miatt úgy döntöttünk, hogy keresünk egy új vasalásmentes ing márkát, hogy ismét legyen egy olcsóbb termék is webáruházunkban.

Rátaláltunk a Lorenzo Calvino ingekre, amiből vásároltunk is, hogy alaposan tesztelhessük, valóban nem szükséges-e vasalni. A kicsomagolás után az első benyomásom kedvező volt, az ing anyaga finom tapintású, jó minőségű, nem túl vastag.

Az első mosás után azonban már kicsit csalódott voltam mert miután megszáradt még mindig látható volt a hajtogatás nyoma, vagyis két "csík" volt látható az ing elején és hátulján is és az anyag sem simult ki annyira, mint amit már a többi általunk forgamazott ingeknél tapasztaltunk. Gondoltam, adok még egy esélyt az ingnek, hátha valamire nem figyeltem, talán túl sokat hagytam a mosógépben miután lejárt és nem tettem hamar vállfára. Újra kimostam, egyből kiakasztottam és vártam mi történik....
Az eredmény jobb lett mint első próbálkozáskor, de sajnos a hajtogatás nyoma még mindig látszódott. Így ezt a márkát elvetettük, mert igaz, hogy olcsó és jó minőségű, de mosás után biztosan ki kell vasalni.

De a keresést nem adjuk fel (vannak már további jelöltjeink), reméljük hamarosan sikerül találni egy másik, olcsó vasalásmentes inget.