Ár minőség arányA webáruházunkat több, mint 10 éve indítottuk és köszönhetően vásárlóinknak, még a mai napig sem bántuk meg ezt a döntésünket :)

Az OLYMP már a kezdetektől fogva az egyik legnépszerűbb márkánk volt és maradt is mind a mai napig. Ahogyan a vevőink fogalmaztak nekünk nemegyszer: egy igazán jó ár - érték arányú márka.

Mondjuk azt azért hozzá kell tenni ehhez a mondathoz, hogy ehhez a jó értékhez tartozó jó árat a gyártó Euróban határozta meg. És bizony egészen máshogyan jött ki a hazai fogyasztói ár, amikor egy Euró 270 Ft-ba kerül (mint volt az 2009-ben), vagy amikor 360 Ft-ot is adni kell érte (mint volt az már az idei évben néhányszor).

Bár az évek során kismértékű áremeléssel követnünk kellett az Euro árfolyam változását és egyszer még az Áfa változást is, de az OLYMP ingek azért alapvetően mindig megmaradtak a jó ár - érték arányú férfi ing kategóriájában.

Egyre gyakrabban vannak a kollekciókban olyan, különlegesebb ingeink amelyeknek az ára valamivel magasabb az adott márka általános árszínvonalánál. Ezek általában jól látható pluszt is jelentenek: különlegesebb szövet, egyedibb minta, egyedi gombok, más színű vagy más anyagú bevarrások. 
Bár ezek a különleges ingek már drágábbak voltak, de az alap, jól bejáratott színek és szabások beszerzési árai Euróban szerencsére nem változtak az elmúlt 11 évben.

Valahol belül mindig tudtuk, hogy ez nem lesz mindig így. El fog érkezni az a pillanat amikor már az Eurós beszerzési ár is változik majd. Talán sorsszerű is, hogy ennek a pillanatnak pont ebben, az eddig fantasztikusan alakuló (nem!) 2020-as évben jött el az ideje. Biztosan hallották már, hogy "a baj nem jár egyedül"... :(

Szóval a lényegre térve: idén július 1-től már Euróban is drágábban tudjuk csak beszerezni az OLYMP ingeket a gyártótól. Lényegében minden OLYMP férfi ing ára egy kategóriát ugrik fölfelé:

  • ami eddig 14.900 Ft-ba került, az július elsejétől 15.900 Ft lesz,
  • ami eddig 15.900 Ft-ba került, az július elsejétől 16.900 Ft (hosszú ujjú) vagy 17.900 Ft (rövid ujjú) lesz,
  • ami eddig 16.900 Ft-ba került, az július elsejétől 18.900 Ft lesz

Hogy valami jó hírt is hagyjunk a végére: a kiszállítás továbbra is ingyenes és ingyenes is marad az ország egész területén (már 1 db ing rendelése esetén is) és a júlus 1-ig leadott rendeléseiket még a jelenlegi árakon teljesítjük.

Szóval, ha mostanában tervezett OLYMP inget rendelni, itt az idő, tovább ne várjon vele :) Kattintson »