Karácsonyi akcióKözeledik a Karácsony... Úgy látom ezt már az OLYMP is érzi. Mostanában egyre több megrendelt ingre írják, hogy jelenleg nincs raktáron, majd 1-2-3 hét múlva rendeljem újra. Ez egy kicsit elszomorít, mert ha már azt ígérem mindenkinek, hogy legkésőbb 1 héten belül megkapja a rendelt inget, akkor azt szeretném is betartani, de így sajnos nem mindig megy. Szerencsére a megrendelőink nagyon türelmesen álltak eddig ezekhez a kisebb késésekhez (ezt ezúton is nagyon köszönöm nekik), de azért ez így mégsem az ideális állapot.

A katalógus neve, amiből rendelek, NOS vagyis Never Out of Stock, vagyis ezek az ingek állandóan rendelhetők "soha nincs készlethiány". De most, mint látható azért van egy kis hiány néhány színből/méretből. Gondolom ez leginkább a Karácsony miatt lehet, rengeteget rendelnek a boltok, hogy mire jön a karácsonyi roham legyen mindegyik modelből a polcokon.
Ilyen jó ez az OLYMP ing, mindenki ezt rendeli és a gyártó már nem bírja.. :)

Még nem akartuk elkezdeni novemberben a karácsonyi akciónkat, de a fent írtak alapján úgy látom muszáj lesz, hogy mindenki megkaphassa a rendelt inget még az ünnepek előtt.
Hétfőn indul a "nagy előrendelési akció"! Készüljön mindenki! :)

Frissítve (2010.11.22.): Elkezdődött a karácsonyi előrendelési akció! Minden OLYMP inget 20%-al olcsóbban vásárolhat meg.