ing címkeAz alábbi leírással megpróbálunk segíteni, hogy megtalálja a megfelelő méretet.

Van már otthon OLYMP, eterna vagy Casa Moda ing?

Ilyenkor a legegyszerűbb a dolgunk mert csak meg kell nézni az otthoni ing gallérjában lévő címkét.

Az OLYMP-nak több termékcsaládja is van, a LUXOR jelölésű ingek a vasalásmentesek. Azon belül a "comfort fit" vagy "modern fit" jelöli a szabást. Régebben az egyenes szabást nem jelölték külön, így ha csak a Luxor feliratot látja, akkor az comfort fit. Valamint ha régi az ing és narancssárga "slim line" címkét talál benne az ma már modern fit.

Az ETERNA ingekben "comfort fit", "modern fit" és "slim fit" címkét is találhat. Ha már régi az ing és nincs ilyen jelzés, akkor a címke színe alapján tudja megállapítani, hogy milyen szabás.
Fekete (blackline) - comfort fit
Piros (redline) - modern fit
"Red by eterna" - slim fit

A CASA MODA ingekben is comfort fit vagy modern fit (régi nevén slim line) jelölés lehet.

Ha nem tudja, hogy normál, hosszított vagy rövidített ujjú az otthoni ing, azt is ki lehet deríteni. Egy régi blogbejegyzésben már írtunk róla. Kattintson ide »
Ha a fentiektől eltérő címkét talál az otthoni ingben vagy ha attól kisebbet/nagyobbat szeretne, keressen minket és segítünk.

Nincs még otthon ilyen ing?

A legegyszerűbb megoldás ha egy jó méretű inget összegombolva, kiterítve megmér (mellbőséget, derékbőséget, vállszélességet és ujjhosszt), a mérettáblázatban lévő méretekkel így össze tudja hasonlítani.
A legtöbb ing nyakméret alapján van számozva. A 42-es ingnek 42 cm a gallérja. Fontos, hogy ha az otthoni ing pl. 42-es méret, akkor ezekből az ingekből is a 42-es lesz a jó, az ing lemérésével a szabást tudjuk kiválasztani, mert az eltérhet más ingektől.

3 féle szabás rendelhető:
comfort fit: egyenes szabás, de más ingekhez képest bővebb lehet
modern fit: enyhén karcsúsított, nincs szűkítő varrás a hátán, átlagos testalkatra ezt ajánljuk
slim fit: duplán karcsúsított

Mindhárom szabás méretei fent vannak az oldalon a mérettáblázatokban, külön márkánként. (slim fit csak eterna márkából rendelhető)

Ha a megajándékozott ingét nem tudja megmérni de tudja a magasságát és a súlyát, írjon nekünk és az alapján megpróbálunk segíteni Önnek. Viszont a nyakméretre ebben az esetben is szükségünk van.