Ingyenes kiszállítás, hívjon most!
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  76 - 89 | Összesen: 89

Nem találja a tökéletes méretet?

2010. 03. 12. 13:15 • Farkas Barbara

Nagy méretAzt tapasztaltuk, hogy sokan vannak azok a férfiak, akik nehezen találnak maguknak megfelelő méretű inget.
A nyakméret jó, de vagy túl bő deréktájon, esetleg túl rövid vagy túl hosszú az ujja. Ilyen különleges méretezésű inget nem sok helyen lehet beszerezni.
Főleg olyat, amit még vasalni sem kell. :-)

Az Olymp mindenkire gondolt, a normál és slim line (karcsúsított) szabású ingek mellett hosszított valamint rövidített ujjú ingeket is gyárt, hogy kínálatukban mindenki megtalálja a számára megfelelő méretű inget.
Webáruházunkból is megrendelheti ezeket az ingeket.

Olymp hosszított ujjú ingek
Olymp rövidített ujjú ingek
Olymp Slim line ingek
Olymp Slim line hosszított ujjú ingek
Olymp Slim line rövidített ujjú ingek

Változások...

2010. 03. 07. 11:36 • Farkas Barbara

A tavasszal együtt érkezik pár változás a webáruházunkba is. Nézzük mik is ezek:

OLYMP

OLYMP logoA 3 általunk forgalmazott márka közül, az Olymp-ot (és az almárkáját, a Marvelist) ismerik a legtöbben. Náluk van a legnagyobb választék vasalásmentes ingekből, mindegy hogy normál vagy slim line szabás, hogy hosszított vagy rövidített ujjú, Olymp ingek között mindenki megtalálja a számára megfelelő méretet. A tavaszi választék kibővült világos, vidám tavaszi színekkel, még több rövidujjú inggel.
És ami a legfontosabb az ingek ára nem változott!

Jupiter

Jupiter logoEgyes állítások szerint a németeknél a Jupiter márka az Olymp-al van egy szinten. Mivel nálunk a Jupiter sehol nem hirdeti magát így az emberek nagy része ezt a márkát még nem ismeri. A Jupiter is új tavaszi kollekciót mutatott be, amiben szintén megtalálható pár divatos és világos szín is. Sajnálattal vettük viszont tudomásul, hogy a Jupiter az új kollekció érkezésével egyidőben jelentősen megemelte az ingek árát, így kénytelenek voltunk mi is érvényesíteni ezt a webáruházunkban.

 

Seidensticker

Seidensticker logoA Seidensticker nagyon jó minőségű vasalásmentes ingeket gyárt. Ez a "legöregebb" márka, Németországban talán a legismertebb az összes általunk forgalmazott márka közül.
Sajnos azt tapasztaltuk, hogy nálunk viszont nagyon kevesen ismerik a Seidenstickert és a magas ára miatt nem is nagyon szeretnék megismerni, ezért úgy döntöttünk, hogy a még raktáron lévő Seidensticker ingeket hihetetlenül olcsón kiárusítjuk és ha csak egy időre is, de felfüggesztjük a forgalmazását.

Terveinkről

Amikor összeállítottuk vasalásmentes ing kínálatunkat, arra törekedtünk, hogy legyen egy jó minőségű de olcsóbb termék is, hogyha valaki nem teheti meg, vagy nem is akar drága inget vásárolni, egy olcsóbb vasalásmentes inget is kipróbálhasson. A Jupiter ingek áremelkedése miatt most tervezzük, hogy egy új, olcsóbb gyártó termékét is felvesszük kínálatunkba.

Nyakkendőkötés letölthető, nyomtatható formátumban

2010. 02. 06. 22:10 • Farkas Barbara

NyakkendőkötésMegnéztem webáruházunk látogató statisztikáit, többek között azokat a kulcsszavakat, amik alapján rátalálnak a honlapunkra.
Meglepődve láttam, hogy az egyik legkeresettebb kifejezés a "hogy kell nyakkendőt kötni".

Korábbi blogbejegyzéseim között már szerepel 3 féle nyakkendőcsomó megkötésének leírása képekkel, de most a látottak alapján eldöntöttem, hogy megkönnyítem a látogatók dolgát. Megszerkesztettem a leírásokat, hogy 1 oldalra ráférjen és mostmár pdf formátumban is letölthető az alábbi linkeken:

Hagyományos nyakkendőkötés leírásának letöltéséhez kattintson ide »
Fél windsor nyakkendőkötés leírásának letöltéséhez kattintson ide »
Windsor nyakkendőkötés leírásának letöltéséhez kattintson ide »

Töltse le az Önnek megfelelő csomó kötésének leírását, nyomtassa ki és ragassza ki szekrényajtaja belső oldalára, hogy legközelebb egyből kéznél legyen.

Tanácsok a helyes ing méret meghatározásához

2010. 01. 30. 20:08 • Farkas Barbara

A legfontosabb méretek, amiket figyelembe kell venni mikor inget vásárol, a gallér méretén kivül, a derék méret valamint az ujjhossz.

NyakméretA gallér mérete

A nyak lemérésekor a mérőszalagot helyezze a nyak közepére. A mutató ujját tegye a nyak és a mérőszalag közé, ezzel ráhagyva 0,5 cm-t.

 

DerékméretA derék mérete

A derekát lazán, a köldök magasságában mérje meg.
Ahhoz, hogy ne legyen túl szűk az ing, a mért értékhez adjon hozzá 10 cm-t.

 

Ujj méretAz ujjhossz

Karjának hosszát behajlított könyökkel mérje meg. Mérje le a karját vállcsúcstól könyékig, majd könyéktől csuklóig és adja össze a két mért értéket.


Ha bizonytalan a méretben, a legbiztosabb megoldás az ha egy otthon lévő ing méreteit lemérve a mérettáblázatunkban szereplő méretekkel összehasonlítja.
Bontott inget cserélni nem tudunk.

Az OLYMP Luxor ingek normál ujjhossza 64 cm. Extra hosszú ujjú ingek ujjhossza 69 cm, az extra rövid ujjú ingek ujjhossza 58 cm.
OLYMP Luxor Slim line ingek normál ujjhossza 64 cm. Extra hosszú ujjú ingek ujjhossza pedig 69 cm vagy 72 cm. Extra rövid ujjhossz 58 cm.

Az eterna és eterna Slim line ingek ujjhossza 65 cm. A hosszított ujj 68 cm vagy 72 cm, a rövidített 59 cm.
Az eterna SuperSlim ingek ujjhossza 67 cm.

A Casa Moda és Cotton Island ingek ujjhossza 65 cm. A Casa Moda hosszított ujj 69 cm és 72 cm, a rövidített 58 cm.

Normál szabású és slim line ingek közötti különbség
A slim line, vagyis karcsúsított ingek, leginkább derékban szűkebb szabásúak, mint a normál szabású ingek. Ha Ön átlagos vagy átlagnál vékonyabb testalkatú, ez lesz a megfelelő szabás.
Az eterna SuperSlim inge az, ami duplán karcsúsított - ezt csak a kifejezetten vékony testalkatúaknak ajánljuk.
A megfelelő szabás kiválasztásához a mérettáblázatokat kérjük mindenképp ellenőrizze.

Pl.: OLYMP Luxor ingek esetében egy 40-es méretű ing derékbősége, normál szabásnál 116 cm, slim line szabásnál 106 cm.
A derékbőségen kivül pár cm-el más méret is eltér a slim line és normál szabású ingeknél, ezeket az alábbi linkre kattintva, mérettáblázatunkban tudja megnézni:
Mérettáblázatok

Többeknek valószínű nem kell bemutatni, mi az az Így jártam anyátokkal. Akik még nem hallottak róla, azért röviden leírom, hogy ez egy fiatalokról szóló amerikai TV sorozat, nálunk a Comedy Central-on játszák. Rendszeres nézője vagyok, sőt már az Amerikában éppen futó legújabb részeket is folyamatosan töltjük le és nézzük minden héten.
Az egyik főszereplő, Barney a kedvencem, aki nagy nőcsábász, mindig mindenhova öltönyt vesz fel és másokat is folyamatosan erre bíztat. Ő lenne számomra az ideális vásárló, elég sok vasalásmentes inget eladhatnék neki :-)

Amerikában a héten játszották a sorozat 100. epizódját és ennek a végén volt ez az "öltöny dal", amiben Barney elénekli, hogy mennyire odavan az öltönyökért és semmiért nem adná oda őket... Nekem nagyon tetszik és mivel témában idevág, gondoltam feltöltöm. Ahogy Barney mondaná: It is AWESOME! :-)

A dal szövegéhez kattintson ide »

 

Újabb OLYMP óriásplakát...

2010. 01. 03. 21:40 • Farkas Barbara

...ezúttal vidéken.

olymp plakát

Óriási OLYMP plakát a BAH csomópontnál

2009. 12. 14. 11:12 • Farkas Barbara

Egyik este jöttünk haza Budaörsről és a BAH csomópontnál az egyik Villányi úti ház oldalán megláttam egy óriási OLYMP plakátot. Nagyon megörültem, hogy a város egyik legforgalmasabb pontján reklámozzák az általam is forgalmazott márkát. Naponta több tízezer ember láthatja a "Férfit OLYMP-ban" :-)

Múlt hétvégén újra arra jártunk, de már fényképezővel és készítettünk pár fotót a plakátról. Akik nem járnak a villányi út felé, azok most itt megnézhetik. Kattintson a képekre.

Ha bárki tud Budapesten olyan helyet, ahol van még OLYMP plakát, örömmel venném ha megírná nekem email-ben az info@nemvasalok.hu -ra, hogy hol látta. Előre is köszönöm :-)

olymp plakát olymp plakát

Hogyan kell nyakkendőt kötni? 3. Windsor csomó

2009. 11. 30. 9:30 • Farkas Barbara

Ezen a héten a Windsor nyakkendőcsomó kötését tanuljuk meg.

Frissítve (2010.02.06.): mostmár pdf formátumban is letölthető. Kattintson ide »

A következő képek tükörképek.

Windsor nyakkendő csomó kötés 1. lépés1. lépés: A nyakkendő széles fele legyen jobboldalon, kb. 30 cm-el lejjebb, mint a baloldali vékony fele.

Windsor nyakkendő csomó kötés 2. lépés2. lépés: Rakja keresztbe a széles felét a vékony felére.

Windsor nyakkendő csomó kötés 3. lépés3. lépés: Húzza fel a széles felét keresztül a gallér és az ing közötti hurkon.

Windsor nyakkendő csomó kötés 4. lépés4. lépés: Hajtsa a széles felét vissza le.

Windsor nyakkendő csomó kötés 5. lépés5. lépés: Húzza át a széles felét a vékony fél alatt jobbra, utána a hurkon keresztül és újra le jobbra, így a széles fele kifordítva lesz.

Windsor nyakkendő csomó kötés 6. lépés6. lépés: Rakja a széles felét keresztbe a vékony félre, jobbról balra.

Windsor nyakkendő csomó kötés 7. lépés7. lépés: Hajtsa fel a széles felét a nyakkörüli hurkon keresztülhúzva.

Windsor nyakkendő csomó kötés 8. lépés8. lépés: Hajtsa le a széles felét elöl a csomón áthúzva.

Windsor nyakkendő csomó kötés 9. lépés9. lépés: Végül, a nyakkendő vékony felét fogva húzza fel a csomót óvatosan a gallérhoz.

Nézze meg a Windsor csomó megkötését videó filmen is:

A legszebb nyakkendőcsomó sem ér semmit egy elegáns ing nélkül :-) Kattintson ide és válogasson vasalásmentes ingeink közül »

Hogyan kell nyakkendőt kötni? 2. Fél windsor csomó

2009. 11. 23. 18:39 • Farkas Barbara

Ezen a héten a fél windsor (Half windsor) nyakkendőcsomó kötését tanuljuk meg.

Frissítve (2010.02.06.): mostmár pdf formátumban is letölthető. Kattintson ide »

A következő képek tükörképek.

Fél windsor nyakkendő csomó kötése 1. lépés1. lépés: A nyakkendő széles fele legyen jobboldalon, kb. 30 cm-el lejjebb, mint a baloldali vékony fele.

Fél windsor nyakkendő csomó kötése 2. lépés2. lépés: Rakja keresztbe a széles felét a vékony felére.

Fél windsor nyakkendő csomó kötése 3. lépés3. lépés: Hajtsa vissza a széles felét a vékony fél alatt.

Fél windsor nyakkendő csomó kötése 4. lépés4. lépés: Hajtsa fel a széles felét.

Fél windsor nyakkendő csomó kötése 5. lépés5. lépés: Utána húzza le keresztül a nyak körüli hurkon jobboldalra.

Fél windsor nyakkendő csomó kötése 6. lépés6. lépés: Rakja a széles felét keresztbe a vékony félre, jobbról balra.

Fél windsor nyakkendő csomó kötése 7. lépés7. lépés: Ismét hajtsa fel a széles felét a nyakkörüli hurkon keresztülhúzva.

Fél windsor nyakkendő csomó kötése 8. lépés8. lépés: Hajtsa le a széles felét elöl a csomón áthúzva.

Fél windsor nyakkendő csomó kötése 9. lépés9. lépés: Végül, a nyakkendő vékony felét fogva húzza fel a csomót óvatosan a gallérhoz.

Nézze meg a fél windsor csomó megkötését videó filmen is:

A legszebb nyakkendőcsomó sem ér semmit egy elegáns ing nélkül :-) Kattintson ide és válogasson vasalásmentes ingeink közül »

Hogyan kell nyakkendőt kötni? 1. Hagyományos csomó

2009. 11. 13. 14:36 • Farkas Barbara

Elsőként a hagyományos (Four in hand) nyakkendőcsomó kötését írom le lépésről lépésre.

Frissítve (2010.02.06.): mostmár pdf formátumban is letölthető. Kattintson ide »

A következő képek tükörképek.

Hagyományos nyakkendő csomó kötés 1. lépés1. lépés: A nyakkendő széles fele legyen jobboldalon, kb. 30 cm-el lejjebb, mint a baloldali vékony fele.

Hagyományos nyakkendő csomó kötés 2. lépés2. lépés: Rakja keresztbe a széles felét a vékony felére.

Hagyományos nyakkendő csomó kötés 3. lépés3. lépés: Hajtsa vissza a széles felét a vékony fél alatt.

Hagyományos nyakkendő csomó kötés 4. lépés4. lépés: Ismét rakja keresztbe a széles felét a vékony felett.

Hagyományos nyakkendő csomó kötés 5. lépés5. lépés: Utána a széles felét húzza fel keresztül a nyak körüli hurkon.

Hagyományos nyakkendő csomó kötés 6. lépés6. lépés: A csomó első felét a mutatóujjával lazán tartsa és ezen a hurkon húzza át a széles felét.

Hagyományos nyakkendő csomó kötés 7. lépés7. lépés: Végül, vegye el az ujját és a vékony felét fogva a csomót húzza fel óvatosan a gallérhoz.

Nézze meg a hagyományos csomó megkötését videó filmen is:

 A legszebb nyakkendőcsomó sem ér semmit egy elegáns ing nélkül :-) Kattintson ide és válogasson vasalásmentes ingeink közül »

Tippek utazóknak

2009. 11. 06. 18:33 • Farkas Barbara

bőröndAzok, akik sokat utaznak tudják, milyen fontos az ing és a nyakkendő helyes tárolása. Azáltal, hogy megfelelő odafigyeléssel csomagolunk a bőröndünkbe, sok kellemetlenséget (és sok gyűrődést) kerülhetünk el.

Lássuk, hogy "éli túl" az ing az utazást:

  • Ne hajtogassa össze az inget egyből vasalás után. Hagyja vállfán kihülni kb 30 percig. (ha vasalásmentes inget használ, ez a pont Önre nem vonatkozik)
  • Az összehajtogatott inget helyezze a bőröndben legfelülre, így a lehető legkevésbé fog meggyűrödni.
  • Ahogy bejelentkezett a hotelbe az inget vegye elő a bőröndből és rakja vállfára, hogy az utazás közben szerzett gyűrődéseket "kilógja"

+ egy ötlet csak vasalásmentes inghez: egy ismerős ajánlotta, hogy utazás után ha ingünk kicsit meggyűrődött, a hotelben csak vállfára kell akasztani, a zuhany vizével benedvesíteni és mire megszárad teljesen sima lesz. Ezt a trükköt mi is kipróbáltuk és valóban kisimul. :-)

Nyakkendőnket a következő módokon tárolja a bőröndben:

  • Tekerje össze a nyakkendőt a keze körül és így helyezze az ing gallérjába, vagy
  • helyezze az összetekert nyakkendőt a bőrönd sarkába, ahol van elég hely és nem fog összenyomódni, vagy
  • hajtsa félbe a nyakkendőt és helyezze lazán a többi ruhára, vagy
  • használjon nyakkendő tartó tokot.

Hogyan hajtogassunk össze egy inget?

2009. 10. 30. 16:36 • Farkas Barbara

ing hajtogatás1. lépés

Gombolja be az inget teljesen és terítse ki egy sima felületre az elejével lefelé fordítva. Finoman simítsa ki először mindkét oldalát, majd a gallért és az alsó szegélyt is.

 

2. lépés

Fogja meg az ing egyik ujját és hajtsa be az inget úgy, hogy a behajtott oldala az ing középvonalára essen. Ha ezt jól csinálta a hajtás a gallértól kb. 3-5 cm-re fog kezdődni. A behajtott oldalt simítsa ki.

 

3. lépés

Fogja meg ismét az ing ujját és óvatosan hajtsa rá a behajtott részre, a képen is látható módon. Simítsa ki óvatosan a behajtott részt.

 

4. lépés

A másik oldalon is ismételje meg a 2. és 3. lépést. Ezután az ing egy hosszú téglalap formában fekszik Ön előtt.

 

5. lépés

Fogja meg az ing alsó részét és hajtsa fel úgy, hogy az ing alja a váll részével kerüljön egy vonalba. Az egyszerűség kedvéért fogja le a jobb karjával az inget felülről, a bal kezével nyúljon alá és hajtsa fel.

 

6. lépés

Ellenőrizze le, hogy az ing nem gyűrődött-e meg valahol és ha szükséges simítsa ki mégegyszer.

Miért ne vasaljunk inget? :-)

2009. 10. 20. 18:36 • Farkas Barbara

Nyitás

2009. 10. 11. 11:52 • Farkas Barbara

Megnyitottuk végre a vasalásmentes, vasalást nem igénylő, non-iron, bügelfrei - kinek hogy tetszik - ingek webáruházát. :-)

Lássuk, honnan is jött ez az ötlet.
ingvasalásA történet 2 éve kezdődött, amikor a Parndorf-i outletben sétálgatva, véletlenül rátaláltunk egy ilyen ingre, Marvelis márkanéven. Először hihetetlennek tűnt, hogy van ilyen ing, amit mosás után nem kell kivasalni.

Pont akkoriban költöztem össze a párommal, akkor lettem "háziasszony" és hát sajnos a vasalást sem úsztam meg... Szerencsére anyukámtól tanult módszerrel könnyítettem a dologomon, ugyanis minden kimosott pólót, felsőt, farmert.. mosás után jól kirázva, vállfán szárítottam meg és így száradás után nem kellett kivasalnom őket csak szépen összehajtva elrakni a szekrénybe. Egyedül az inggel voltam bajban, mert azt bármennyire kiráztam és vállfán szárítottam meg, vasalni mindig kellett.. Ezek után nagyon vártam a vasalásmentesnek mondott ing tesztelését. Először csak 1 db-ot mertünk venni belőle, merthát ki hiszi el, hogy egy inget nem kell vasalni?!

Itthon azonnal mosógépbe dobtam az inget, mosás után vállfára tettem és vártuk, hogy mi történik. Eléggé hitetlenek voltunk még várakozás közben is, mert vizesen az ing nem tűnt túl simának és nem gondoltuk, hogy száradás közben majd kisimul.. Hihetetlen, de kisimult és nem kellett kivasalni! Egyből arra gondoltam, hogy biztos nem csak nekem van problémám az ingvasalással és sokan nem is tudnak arról, hogy léteznek ilyen termékek. Na, én akkor eldöntöttem, hogy másokkal is meg akarom ismertetni a vasalásmentes ingeket.

De a megvalósításhoz, hosszú és rögös út vezetett. Először mindenképp a már bevált Marvelis-t próbáltuk beszerezni, de mint kiderült az csak outlet üzletekben forgalmazható. Ez el is vette a kedvem és egy hosszabb időre hanyagoltuk ezt a dolgot.

Később megtudtuk, hogy a Marvelis a nálunk is kapható OLYMP márkához tartozik és OLYMP Luxor márkanéven is lehet kapni ugyanolyan vasalásmentes ingeket. Így vettünk egy OLYMP inget, hogy kipróbáljuk van-e olyan jó mint a Marvelis. Ugyanúgy kisimult száradáskor és szükségtelen volt kivasalni. Ismét belelkesedtünk, hogy találtunk olyan márkát, amit már itthon is forgalmaznak és újra elkezdtük tervezni a webáruházunkat.

További kutatásaink során rátaláltunk még jópár márkára, amiket alaposan teszteltünk, ezek közül kizártuk, ami nem bizonyult teljesen vasalásmentesnek. És ma végre megnyitottunk.

Nagyon remélem, hogy mindenki, aki idelátogat megtalálja a számára megfelelő inget. Minden kérdésre szívesen válaszolok és várom az észrevételeket is.
Ingyenes hírlevelünkre érdemes feliratkozni, mert azon keresztül fogjuk az érdeklődőket értesíteni az akciókról, újdonságokról.

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  76 - 89 | Összesen: 89
© nemvasalok.hu webáruház