Ingyenes kiszállítás, hívjon most!
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  31 - 45 | Összesen: 87

Őszi különlegességek

2012. 10. 06. 9:05 • Farkas Barbara

Megérkeztek az őszi limitált számú ingek. Erre a szezonra már mind a 3 gyártó ingeiből berendeltünk.

A Casa Moda nem gyárt karcsúsított fazont ezekből az ingekből, így tőlük sajnos csak normál szabásút tudtunk rendelni, az Olymp és eterna között viszont többségben vannak a karcsúsított (modern fit) ingek, így remélem mindenki talál magának megfelelőt színben és méretben.
Nagyon jól néz ki mindegyik! Nekem az egyik kedvencem, az OLYMP Slim line fehér ing, aminek kékek a gombjai, a gomblyuk kék cérnával van kivarrva és a gallér belső és gallér alatti külső rész, valamint a mandzsetta belseje kék-fehér kockás. A képek még nem túl jók róla, de élőben nagyon szép.

Na, de miért hívjuk őket "Limitált ingeknek"? A webáruházban a legtöbb ing a gyártók szezonális katalógusában szerepel, melyekből a szezon alatt bármikor utánrendelhetünk. Ezekből, a különlegesebb ingekből pedig mindig csak annyit gyártanak, amennyit a viszonteladók előre megrendelnek maguknak, utánrendelés nem lehetséges. Vagyis csak korlátozott számban és méretben kaphatók.
Ezért nem árt sietni a megrendeléssel :)

Bővítse őszi ruhatárát pár menő, vasalásmentes inggel!

Új őszi Olymp ingekÚj őszi Olymp ingek

Megváltozott szabásnevek

2012. 09. 03. 23:02 • Farkas Barbara

slim_modernA gyártók különböző neveket adnak a különböző szabású ingeiknek. Pl.: a karcsúsított ingeket "slim line" néven forgalmazták.
Ezek az elnevezések az OLYMP-nál és az eternánál megváltoztak a mostani szezontól.

OLYMP normál szabás -> OLYMP "comfort fit"
OLYMP slim line -> OLYMP "modern fit"
eterna "black" (normál szabás) -> eterna "comfort fit"
eterna "red" (karcsúsított) -> eterna "modern fit"
eterna "superslim" -> eterna "slim fit"

Az ingméretek természetesen nem változtak.

Örülök az új elnevezésnek, mert így talán többen mernek majd karcsúsított inget rendelni, hiszen, mint a nevéből is látszik nem annyira karcsúsított, inkább csak egy "modern szabású" ing. Tapasztalataink szerint egyébként tényleg nem annyira szűk szabású, mint amit elsőre gondolnánk róla.

Az oldalon én továbbra is a "slim line" nevet fogom használni a karcsúsított ingeknél, mivel már mindenki azt ismeri, de majd fokozatosan átállok az új elnevezésre.

Már rendelhetők az őszi ingek

2012. 08. 27. 12:41 • Farkas Barbara

Megkaptuk az új katalógusokat és az őszi ingek már fel is kerültek a webáruházba. Újra a sötét színek vannak többségben és lecsökkent a rövid ujjú ing választék.
Pár újdonság az eterna őszi karcsúsított ing kínálatából:
eterna Slim kék csíkos ingeterna Slim bordó csíkos ingeterna Slim fekete csíkos ing

Árváltozás, árcsökkenés
Az eterna ingek egy része olcsóbb lett és a Casa Moda is csökkentette pár ing árát, viszont ők sajnos néhánynak meg is emelték.
Az OLYMP ingek ára nem változott.

Karcsúsított ingek 48-as méretig
A mostani szezontól, sokak örömére, az OLYMP karcsúsított ingei már 47-es és 48-as méretben is rendelhetők. Ez azoknak lehet jó hír, akik pl. sport miatt nyakban "erősek" és emiatt kell a nagyobb méret, viszont aránylag vékonyak és emiatt a normál szabás túl bő.
A karcsúsított OLYMP ingekért kattintson ide »

Hamarosan érkeznek az őszi limitált ingek is!

Sold out...

2012. 07. 09. 10:30 • Farkas Barbara

sold-outA két szó, amit mostanában a leggyakrabban kapok email-ben a gyártóktól: sold out

Ebben a szezonban az első ilyen email-t még áprilisban kaptam a Casa Moda-tól, hogy a rendelt rövid ujjú ingből nincs és nem is lesz már. Furcsáltam kicsit, hogy még szinte el sem kezdődött a tavasz, náluk máris elfogyott egy rövid ujjú ing. Ezután még 1-2 ingnél ugyanez előfordult, aztán egy időre javult a helyzet.

Pár hete sajnos ismét előjött ez a probléma és nem csak a Casa Moda-nál. Mostanában szinte nem tudok úgy megrendelést küldeni a gyártóknak, hogy ne kapjam vissza válasz email-ben, hogy a rendelt ingek közül valamelyik "elfogyott" vagy "jelenleg nincs raktáron, a 29. hét végén lesz újra". Ilyenkor a jobbik eset ha 1 hét múlva újra lesz belőle, de ha több hetet kell rá várni vagy teljesen elfogyott az elég kellemetlen. Nem túl jó érzés értesíteni a vásárlókat, hogy az ingből, amit rendeltek már nincsen... Az viszont nagyon jó érzés, amikor kedvesen visszaírnak, hogy "semmi gond, megvárom" vagy "nem baj, legyen helyette xy színű". :)

Valószínű, hogy nyár végéig még párszor elő fog fordulni ilyen eset, amiért előre is elnézést kérek, de igyekszem mindig frissíteni a termékeket úgy, hogy csak olyan legyen fent az oldalon, amiből még tudunk rendelni.

Tavaszi limitált ingek

2012. 05. 07. 16:59 • Farkas Barbara

Megérkezett az összes limitált ing!
A mostani szezonban még többségben vannak az OLYMP ingek, mivel ezeket a különlegesebb ingeket még tavaly ősszel rendeltük, a két másik márkát pedig pont abban az időben kezdtük el forgalmazni, így azokból csak pár modellt mertünk berendelni.
Eterna ingből mindössze 3 félét rendeltünk, de mindegyik valami miatt különlegesnek számít. (pl.: zöld csíkos, oxford szövet..)
Az OLYMP fő kollekció rendelésről sajnos lecsúsztunk, mert elfogyott a rendelhető mennyiség, viszont szerencsére van mindig egy kiegészítő kollekció is, amiből sikerült azért elcsípni pár nagyon menő darabot.
A legtöbb új ing már fel is került az oldalra. Pár modellt még kép hiányában nem tudtunk feltölteni, de hamarosan azokat is elérhetővé tesszük.
Mint mindig, most is csak korlátozott számban kaphatók ezek az ingek.

Az OLYMP újabb kedvcsináló videója, most a tavaszi ingekről:

1 perc és Casa Moda (és OLYMP)

2012. 04. 12. 22:54 • Farkas Barbara

Pár hétig ment az RTL Klubon egy új vetélkedő, az "1 perc és nyersz". Nekem nagyon tetszett, rendszeresen néztem. Még az elején valamelyik adásban észrevettem, hogy az egyik játékos Casa Moda ingben van. Többször is megnéztem, hogy biztos jól látom-e a logot az ing zsebén. Ez nem volt egy egyszerű dolog, mert a kamera mindig úgy vette a játékost, hogy a zseb már pont nem volt a képen. Jó közel ültem a TV-hez és lestem hátha elkapom azt a pillanatot újra, amikor látszódik a logo. Sikerült és láttam, hogy tényleg az!

Nagyon megörültem, az rtlmost.hu-n utána gyorsan vissza is néztem, képernyőfotókat csináltam az ingről és a facebook-ra feltöltöttem a képet. Akkor még nagy különlegesség volt, hogy egy TV műsorban valakin ilyen inget látok... :-)
Aztán másnap egy másik játékos Olymp ingben volt és utána több férfi is Casa Moda ingben vagy pólóban játszott. Így már nem volt annyira izgalmas a dolog, de azért mindegyiket lefotóztam és a képeket most itt egybe megmutatom.

1 perc és nyersz 1 perc és nyersz 1 perc és nyersz 1 perc és nyersz

1 perc és nyersz 1 perc és nyersz

Casa Moda pólók

2012. 03. 14. 22:53 • Farkas Barbara

Casa Moda fehér pólóAz Olymp ing alatt viselhető pólói olyan nagy sikert arattak, hogy úgy döntöttünk a Casa Moda pólókat is elérhetővé tesszük webáruházunkban.
Ezek a pólók nem vasalásmentesek, mint az ingek, de 100% pamut és könnyen kezelhető az anyaguk.

• 3 féle színben rendelhető (fehér, fekete és sötétkék)
• kerek vagy "V" nyakkal
• 2 db póló/csomag

Az ára: 5.900 Ft/csomag

A pólók megtekintéséhez kattintson ide »

Itt a tavasz - új ingek a webáruházban

2012. 03. 07. 18:51 • Farkas Barbara

Megkaptuk a gyártók 2012 tavasz/nyár katalógusát.
Újra a világos, vidám színeké a főszerep és persze ismét bővült a rövid ujjú ing kínálat is. Az új színek pl. citromsárga, narancssárga, zöld, azúrkék...
2 fontos változás is történt:
• az eterna néhány ing árát megemelte, így sajnos mi is kénytelenek voltunk árat emelni (a másik két gyártó árai nem változtak)
• a mennyiségi kedvezményt ismét engedélyezi az Olymp is az ingeire - így 3 vagy több ing vásárlása esetén az Olymp ingeknél is felhasználható újra a mennyiségi kedvezmény kuponkód

+ egy jó hír a duplán karcsúsított ing kedvelőinek, hogy az eterna bővítette superslim ing választékát is erre a szezonra. Ide kattintva megtekintheti »
Az új színeket folyamatosan töltjük fel webáruházunkba.
Hamarosan érkeznek a limitált példányszámú divat ingek is!

eterna kék apró kockás ingeterna kék kockás ingeterna piros kockás ingeterna piros tűcsíkos ingeterna narancs tűcsíkos ingeterna zöld apró kockás ing

Öko-Tex Standard 100 - Bizalom a textíliában

2012. 02. 27. 22:32 • Farkas Barbara

Öko-Tex logóA modern és tartós színek, a könnyű kezelhetőség, a hosszú élettartam ma már nélkülözhetetlen követelmény. Ezek, a korszerű textíliákkal szemben támasztott igények a gyártás során alkalmazott vegyi anyagok nélkül sajnos nem valósíthatók meg.
Az Öko-Tex 100 szabványt az 1990-es évek kezdetén az egészséges, bőrbarát termékekre jelentkező igény miatt fejlesztették ki. Ez a szabvány a gyártás során alkalmazott vegyi anyagok hatékony eltávolítását biztosítja. Az Öko-Tex Standard 100 védjegyet viselő termékek esetében független vizsgáló intézetek rendszeresen tanúsítják, hogy a védjegyet viselő textíliák egészségügyi szempontból kifogástalanok, nem tartalmaznak a bőrt irritáló vegyszermaradékokat. Bővebben az Öko-Tex szabványról »

Webáruházunkban található összes ing kezelése és alapanyaga megfelel ennek a nagyon szigorú Öko-Tex 100 szabványnak.
Az ingek bizonyítványszáma:
OLYMP: 95.0.3008
Casa Moda, Cotton Island: 98.0.9730
eterna: 95.0.1581

Karácsony előtt többször is előfordult, hogy az alábbi kérdéssel hívtak fel: "Vásárolnék egy inget a férjemnek/páromnak ajándékba. Ismerjük a márkát, jelenleg is ilyen inget hord, de nem tudom, hogy normál, hosszított vagy rövidített ujjú-e. Hogy lehet ezt kideríteni?"
A választ most itt is közzéteszem, hátha másoknak is tudok vele segíteni (főleg most, a Valentin napi ajándék vásárlás előtt)

Azt, hogy egy ing hányas méret, könnyen megtudhatjuk mert bele van varrva a gallérjába. Ha karcsúsított, azt is általában jelzik egy "slim line" címkével a gallérnál*
Ahhoz, hogy kiderítsük egy meglévő ing egyéb paramétereit az ing cikkszámára van szükség.
Minden ing oldalsó varrásánál vagy a gombok alatt belül van egy címke, ezen a kezelési instrukciók mellett az ing cikkszáma is megtalálható. Ha szerencsénk van és még nem kopott el a mosások alkalmával, ilyen elosztásban látható:

Olymp: 0000/00/00 - itt a középső szám jelzi az ujjhosszt centiméterben (64 - normál, 58 - rövidített, 69 és 72 - hosszított)
Casa Moda: 000000/00 - itt a hatjegyű szám utolsó számjegyéből látszik (0 - normál, 8 - rövidített, 9 és 2 - hosszított 69 és 72 cm)
eterna: T: 000 Äl: 00 0000/00/X000 - itt az "Äl" utáni szám mutatja az ujjhosszt (65 - normál, 59 - rövidített, 68 és 72 - hosszított)

Ha kivágta a címkét az ingből vagy nem látszódik a szám, akkor már csak az ingujj lemérését tudom javasolni vállvarrástól az ujjvégig.
Ha a fentiek alapján se boldogul, hívjon nyugodtan és segítek! :-)

* eterna ingeknél színekkel jelzik a szabást: fekete: normál, piros: slim line és a narancssárga: superslim. A slim line ingeken most már "Modern fit" címke szerepel.

Kattintson a képekre a nagyításhoz.

olymp címke casa moda címke eterna címke

Kedvcsináló videó a vásárláshoz

2012. 01. 12. 19:47 • Farkas Barbara

Múlt hét végén megkezdődött az őszi-téli ingeknek a kiárusítása. Mivel az eterna és Casa Moda ingeket még csak nem olyan régóta árusítjuk, azokból nincsen különleges szezonális készletünk, így a kiárusításba most leginkább csak az Olymp limitált ingek kerültek.
Ezért most jöjjön az Olymp 2011 ősz/tél kollekciót bemutató, kedvcsináló videója. A 38. másodpercig megjelenő összes inget megtalálja a "Kiárusítás" kategória alatt 13.900 Ft helyett 11.900 Ft-ért. Persze csak addig, amíg a készlet tart!
A videón a fő modelljük végre mosolyog és félmeztelenül is szerepel benne! Juhúú :-)


Megszűnt az OLYMP ingekre vonatkozó mennyiségi kedvezmény

2011. 11. 30. 19:43 • Farkas Barbara

Az Olymp új szabályzatot léptetett életbe a viszonteladóinak. Ez alapján az Olymp ingekre vonatkozó mennyiségi kedvezményt sajnos kénytelenek voltunk megszüntetni. A továbbiakban az akciózást sem engedélyezik, a szezonvégi kiárusításokon kívül.

A többi márkára természetesen továbbra is érvényes a mennyiségi kedvezmény. A rendszerünk úgy lett beállítva, hogy ha a kosárban lévő ingek között van Olymp is, a kuponkód beírásakor annak az árából nem fog levonódni a kedvezmény. Ha pl. rendel 1 Olymp és 2 Casa Moda inget, a kuponkódot beírva csak a 2 Casa Moda ing árából fog levonódni a 15% kedvezmény.

2 újabb márkával bővült a kínálat

2011. 11. 08. 19:40 • Farkas Barbara

Casa Moda logoMiután az eterna ingek forgalmazásáról megegyeztünk, nem álltunk meg és tovább kerestünk új gyártókat is. Rátaláltunk még egyre, aki több márkát is forgalmaz.
Ez a Casa Moda (nem, nem olasz márka, ez is német mint a többi). Az ő ingeik is 100% pamut és vasalásmentes anyagból készülnek. A tesztelés megvolt, átment ez is a vizsgán :-)

Ami a legfontosabb, hogy a Casa Moda ingek közül a legtöbb 54-es méretig rendelhető és van pár modell, amiből még 56-os méret is van. Ennek nagyon örülök, mert többen is kerestek már pl. csíkos inget 50-es vagy még nagyobb méretben, de az Olymp-nál elég kicsi a választék extra nagy méretekben.

És még itt van nekünk a Casa Moda almárkája a Cotton Island is. Végre egy ing, ami jóval olcsóbb mint a többi! Régóta vadásztunk már egy 10 ezer Ft alatti vasalásmentes ingre.
A színválaszték nem túl széles és ezekből az ingekből jelenleg csak normál szabású rendelhető, de azért remélem sokaknak így is örömet okoz.

Casa Moda ingek »
Cotton Island ingek »

Új márka: eterna

2011. 11. 02. 22:39 • Farkas Barbara

eterna logo2 éves lett webáruházunk és ennek örömére új márkákkal bővítjük a kínálatunkat.
Az első, az Olymp egyik nagy versenytársa: az eterna
A pamut ingeket vasalásmentessé tevő nedves térhálósítás technológiáját az eterna cég fejlesztette ki és elsőként jelent meg a piacon a vasalásmentes férfi ingekkel. Mondhatni, nekik köszönhető a webáruházunk :-) Ezért egy kicsit furcsa is, hogy két évre volt szükségünk, hogy megtaláljuk az ingeiket.

Mikor rátaláltunk az eternára gyorsan vettünk egy inget és leteszteltük. Átment a "vasalásmentesség vizsgán", vagyis mosás után kisimult és nem kellett kivasalni. És nem csak vasalásmentes, hanem gyűrődésmentes is. Napközben a viselésből fakadó gyűrődések is fokozatosan kisimulnak a test melegétől. Egyszóval: tökéletes! :-)
Az ingek alapanyag 100% svájci pamut.

Ami még különlegesség, hogy az eterna az első, aki 100% pamut, vasalásmentes duplán karcsúsított (SuperSlim) ingeket is gyárt. Sőt, a sokak által már nagyon várt vasalásmentes női ingek is megtalálhatók a kínálatukban, de erre majd később visszatérünk...

Kattintson ide és nézze meg eterna ingeinket »

Őszi limitált ingek

2011. 10. 11. 22:38 • Farkas Barbara

Megérkeztek a 2011 őszi limitált Olymp ingek. Igaz, pár fajtát és méretet nem tudtak küldeni és azokat törölték megrendelésünkből, de így is a normál és karcsúsított szabású ingből 12-12 féle és karcsúsított, hosszított ujjú ingből 2 féle rendelhető.
Nagyon szép mindegyik! :-)

Mint mindig, most is csak korlátozott számban és méretben kapható!

Olymp barna kockás ingOlymp rózsaszín kockás ingOlymp szürke kockás ing

Olymp petrol kockás ingOlymp kék kockás ingOlymp szürke csíkos ing

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  31 - 45 | Összesen: 87
© nemvasalok.hu webáruház