Gyakran ismételt kérdések

Mikor kapom meg a rendelt inget?

Ha Ön olyan inget rendel ami van raktáron, akár már másnap, de legkésőbb 2 munkanapon belül megkapja. Ha az inget be kell rendelnünk a gyártótól, arra kb. 1 hetet várni kell mire tudjuk szállítani. 

A megrendelés leadása után pár órával értesítjük minden vásárlónkat arról, hogy a rendelt ing van-e raktáron és mikor várhatja a kiszállítást.
Raktáron lévő ingeinket az "Ingek másnapra" kategória alatt találja. 

Van boltjuk ahol az ingeket fel lehet próbálni?

Jelenleg csak 38-48-as méretű ing felpróbálására van lehetőség a IV. kerületi irodánkban. Előzetes egyeztetés azonban szükséges email-ben vagy telefonon.

Nem jó a méret amit vásároltam, kicserélik?

Bontott inget nem tudunk sajnos cserélni. Mind a 3 gyártó mérettáblázata fentvan az oldalon, vásárlás előtt kérjük mindenképp ellenőrizze a méreteket.
Amennyiben Ön pl. 42-es inget hord, a nyakméret miatt 42-es fog kelleni ezekből az ingekből is, csak a szabást kell kiválasztani, hogy normál, enyhén karcsúsított vagy duplán karcsúsított legyen, valamint hosszított vagy rövidített ujjú.
Ezek az ingek tapasztalatunk szerint bővebbek mint más gyártók ingei, így azoknak, akik átlagos vagy átlagnál vékonyabb testalkatúak mi a modern fit vagy slim fit inget ajánljuk.

Mérettáblázatok »

Ha bizonytalan a méretében, a legbiztosabb megoldás az, ha egy otthon lévő ing méreteit lemérve a mérettáblázatainkban lévő méretekkel összehasonlítja.

Ha a rendelt ing színe élőben mégsem nyeri el tetszését vagy az ajándékba vásárolt ing átadásakor kiderül, hogy az ismerőse mégsem azt a méretet hordja, mint amit Ön kiválasztott, 8 napon belül a bontatlan csomagolású inget kicseréljük más színűre, nagyobbra vagy kisebbre. Vagy ilyen esetben ha visszajuttatja hozzánk számlával együtt a sértetlen csomagolású inget, a teljes vételárat visszafizetjük Önnek.

Mennyibe kerül a kiszállítás?

A kiszállítás értéktől függetlenül, az egész ország területén INGYENES. Az ing árán kivül Önnek semmilyen egyéb díjat (csomagolási költség stb.) nem kell fizetnie.
Magyarországon kivüli szállítás díjával kapcsolatban kérem vegye fel velünk a kapcsolatot az info@nemvasalok.hu email címen.

Valóban szükségtelen vasalni az Önök által forgalmazott ingeket?

Igen. Köszönhetően az ingek különlegesen kezelt pamut alapanyagának, az ingek mosás után vállfán megszárítva kisimulnak és nem szükséges a száradás utáni vasalásuk.
Azt, hogy ezeket az ingeket nem kell vasalni, természetesen nem mi találtuk ki, hanem a gyártók kimondottan "vasalásmentesre" készítik és ezeken az ingeken jelzik, hogy "bügelfrei" vagy "non-iron".
Ha maradnak apróbb ráncok az ingen, viselés közben azok is kisimulnak a test melegétől.

Milyen alapanyagból készülnek az ingek?

Az ingek alapanyaga 100% pamut, nem tartalmaz műszálat.

Igényelnek speciális kezelést?

A vasalásmentes ingek nem igényelnek különleges kezelést, azonban néhány dologra érdemes odafigyelni a minél simább felület elérése érdekében. A mosás során célszerű az ingeket legfeljebb közepesen töltött mosógépben mosni, majd 600 fordulatnál nem gyorsabb centrifuga programmal centrifugálni. A centrifugálás után az inget ne hagyja sokáig nedvesen a mosógépben, hanem kisimítva, vállfán szárítsa meg.

Milyen gyártmányúak az Önök által forgalmazott ingek?

Az ingeket neves nyugat-európai gyártók kollekcióiból válogattuk össze. A választék összeállításánál törekedtünk arra, hogy mind a nagynevű gyártók legfrissebb modelljeit, mind a napi használatra való gazdaságos termékeket tartalmazza. De kizárólag csak valóban vasalást nem igénylő ingeket válogattunk össze.
Kattintson ide és tekintse meg a gyártókat bemutató oldalunkat »

Ha webáruházunkkal, termékválasztékunkkal kapcsolatban egyéb kérdése, javaslata van, írjon nekünk az info@nemvasalok.hu email címre.

© nemvasalok.hu webáruház