Ingyenes kiszállítás, hívjon most!

Nyerjen vasalásmentes inget

Hírlevél nyereményjátékunk 2020-ban már nem folytatódik.

Korábbbi nyereményjáték leírása:
Hírlevél feliratkozóink között 2 havonta egy 100% pamut, vasalásmentes OLYMP inget sorsolunk ki.

Töltse ki az alábbi mezőket és kattintson a "Feliratkozom" gombra. Ezután kapni fog egy emailt, az abban szereplő linkre kattintva megerősítheti feliratkozási szándékát. Amíg nem erősíti meg feliratkozását, nem jelenik meg a rendszerünkben, így a játékban nem tud részt venni.

*  Az Ön email címe:
 

 

Az itt megadott adatait az Adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően, bizalmasan kezeljük.

Korábbi nyertesek

2019. január: Fazekasné Farkas Andrea, Debrecen
2019. március: Gaál Zsolt, Budapest
2019. május: Bordás Áron, Budapest
2019. július: Páger Péter, Budapest
2019. szeptember: Csomor Ágnes, Makó
2019. november: Nagy Jánosné, Budapest

Pár hírlevél minta az eddigiekből

(képekre kattintva nagyobb méretben is meg tudja nézni)

Régi hírlevél Régi hírlevél Régi hírlevél Régi hírlevél

Szabályok, részvételi feltételek

A nyereménysorsoláson csak azok a személyek vesznek részt, akik feliratkoztak és visszaigazolták feliratkozási szándékukat a nemvasalok.hu ingyenes hírlevelére. A feliratkozók a nyereményjátékra történő jelentkezésükkel elfogadják a nyereményjáték szabályzatát és részvételi feltételeit.

A nyereményjáték menete

A játékban részt vehet minden, nemvasalok.hu ingyenes hírlevél szolgáltatására a játék feliratkozási időtartama alatt regisztrált személy. A felajánlott OLYMP Luxor vasalásmentes inget az nyeri, aki feliratkozik valamint visszaigazolja regisztrációját hírlevelünkre. A nyereményt megnyerő személy neve kéthavonta kerül kisorsolásra a nemvasalok.hu székhelyén. A nyereményjátékra való regisztráció ingyenes, semmilyen költségvonzattal nem jár.

2019-es nyereményjáték szakaszok

1. Január 1 - február 28-ig ---› sorsolás: március első hetében
2. Március 1 - április 30-ig ---› sorsolás: május első hetében
3. Május 1 - június 30-ig ---› sorsolás július első hetében
4. Július 1 - agusztus 31-ig ---› sorsolás: szeptember első hetében
5. Szeptember 1 - október 31-ig ---› sorsolás: november első hetében
6. November 1 - december 31-ig ---› sorsolás: 2020. január első hetében

A nyeremény leírása

1 db OLYMP Luxor ing. (Színt és méretet a nyertes választhatja ki. OLYMP Luxor Soirée mandzsettás és más egyéb 16.900 Ft-os ing nem választható) A nyeremény készpénzre nem váltható át.

Nyeremény átadása

A játék nyertesét a regisztrációkor megadott e-mailben értesítjük. A nyereményt a nemvasalok.hu (Idealisator Hungary Kft) a nyertessel email-ben egyeztetett időpontban adja át. A nyertes a játékban való részvétellel egyúttal beleegyezését adja, hogy nevét közzétegyük weblapunkon, hírlevelünkben.

Pótsorsolás

Amennyiben a nyertes 10 napon belül nem jelzi vissza a regisztrációkor megadott email címéről a nyeremény átvételi szándékát, úgy nyereményét elveszíti és a nemvasalok.hu pótsorsolást tart, aminek nyertesét az eredeti nyertessel megegyező módon értesíti.

Korlátozások

A játékban nem vehetnek részt a nemvasalok.hu dolgozói és közvetlen hozzátartozói. A szervezők fenntartják a jogot, hogy visszaélés, manipuláció gyanúja esetén játékost zárjon ki. Ilyen esetben reklamációra nincs mód.

A nyereményekkel kapcsolatos garanciális és egyéb követelésekkel szemben a termék gyártója/importőre felelős.
A szervező nem vállal felelőséget, ha a játék alatt a játék honlapja technikai okokból időszakosan nem érhető el.

A nemvasalok.hu fenntartja magának a jogot, hogy a nyereményjátékot - a résztvevők tájékoztatása mellett - idő előtt lezárja vagy meghosszabbítsa.

Adatkezelés és adatvédelem

A nyereményjátékra való jelentkezés során megadott adatokat az Idealisator Hungary Kft kezeli. Az adatkezelés célja, hogy az Ön adatait tároljuk, valamint Önt üzleti ajánlatainkól, akcióinkról tájékoztassuk. Amennyiben Ön leiratkozik hírlevelünkről, adatait töröljük a hírlevél rendszerünkből. Az adatkezelési szabályzat elfogadásával Ön hozzájárul adatai átadásához és kezeléséhez.

Adatbázisunkban tárolt adatait bizalmasan kezeljük, azokat más cégeknek, személyeknek nem adjuk ki. A résztvevők a részvétellel automatikusan elfogadják a jelen nyeremény és adatkezelési szabályzatot.
Az adatkezelés bejelentése 2011.08.30-án megtörtént. Ügyszám: ABI-2879/2011/N

© nemvasalok.hu webáruház