Ingyenes kiszállítás, hívjon most!
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  16 - 30 | Összesen: 89

Akciós vasaláskönnyített ingek - pár darab maradt!

2017. 06. 10. 15:27 • Farkas Barbara

Még tavaly, az új ingek között találtunk egy olyat, amin “easy iron” jelzés van, vagyis nem vasalásmentes, hanem csak vasaláskönnyített az anyaga. Tévedésből rendeltük és visszaküldeni sajnos nem lehetett.

Egy nagyon szép, fényesebb anyagú kék mintás ingről van szó, aminek az anyaga ugyanúgy tiszta pamut, csak nem teljesen vasalásmentes.

Mivel már többen is mondták, hogy nem a vasalásmentesség miatt veszik ezeket az ingeket, hanem a minősége és kényelmes viselete miatt, meghirdettük az inget akciós áron hírlevél olvasóink között. Sokan le is csaptak rá, de még mindig maradt 4 darab!

Most még 1.000 Ft-al csökkentettük az árát. Ha Önnek sem probléma, hogy nem teljesen vasalásmentes és comfort fit 42-es, 43-as vagy esetleg modern fit 42-es a mérete, rendeljen mielőbb! Kattintson a képekre:

A blúzok forgalmazása megszűnt

2017. 02. 27. 10:38 • Farkas Barbara

blúzPár éve már befejeztük a blúzok forgalmazását.
Ennek az egyik fő oka, hogy az előzetes jelzések alapján várt érdeklődés elmaradt. Ez valószínű leginkább a magas árnak volt köszönhető, bár nem is teljes áron adtuk a blúzokat, a "nyitási kedvezményt" tartottuk 2 éven keresztül.
A másik ok pedig, hogy a blúzok elég bő szabásúak, emiatt sokszor nem sikerült megtalálni a megfelelő méretet, még személyes próba alkalmával sem.

Nagyon szépek és jó minőségűek a blúzok és volt sok elégedett vásárló is, de ennyi idő után rájöttünk, hogy mindenképp fel kell próbálni vásárlás előtt, webáruházon keresztül nehéz kiválasztani a jó méretet.
Megpróbáltuk, nem jött össze. Maradtunk a férfi ingeknél :-)

Új szállító: GLS

2017. 01. 24. 16:11 • Farkas Barbara

GLS logoWebáruházunk nyitása óta a Magyar Posta szállította az ingeinket. Ritkán voltak problémák, de én többnyire elégedett voltam velük és nem akartam váltani.

Viszont most a Karácsony előtti csúszások miatt kénytelenek voltunk más futárszolgálatot keresni. Sajnos sok csomagunk szállítása elég sokat csúszott, voltak, akik végül meg sem kapták Karácsony előtt az ajándéknak szánt inget. (pedig azok dec. 13-án és 15-én fel lettek adva)

Pár éve ugyanígy Karácsony előtt volt olyan, hogy 1-2 csomagért mi mentünk el a csomagbázisra és vittük el a vásárlókhoz mert nem vitték ki időben, de most decemberben még erre sem volt lehetőség, mert hiába hívogattam naponta többször az ügyfélszolgálatot, fogalmuk sem volt, hogy hol vannak a csomagok...
Sokan biztosan tapasztalták is vagy csak olvastak róla, hogy milyen káosz volt a postánál.

Én szinte az utolsó pillanatig bíztam a postában (nem kellett volna) és sajnos csak későn kezdtem el más szállítót keresni. Nagy szerencsénk volt, hogy a GLS egyből - a karácsonyi hajtás ellenére is - foglalkozott velünk, 1 napon belül szerződtünk és másnap már ők szállították a csomagjainkat. Egy kivételével minden csomagot másnap kézbesítettek (vagy megpróbálták), nem volt csúszás. Hálás vagyok, mert nem tudom mit tettünk volna ha nem sikerül ilyen rövid időn belül megbízható futárszolgálatot találni.

Most már a GLS szállítja a csomagjainkat, reméljük mindenki elégedett lesz velük.

Ajándékba venne inget, de bizonytalan a méretben?

2015. 12. 11. 11:28 • Farkas Barbara

ing címkeAz alábbi leírással megpróbálunk segíteni, hogy megtalálja a megfelelő méretet.

Van már otthon OLYMP, eterna vagy Casa Moda ing?

Ilyenkor a legegyszerűbb a dolgunk mert csak meg kell nézni az otthoni ing gallérjában lévő címkét.

Az OLYMP-nak több termékcsaládja is van, a LUXOR jelölésű ingek a vasalásmentesek. Azon belül a "comfort fit" vagy "modern fit" jelöli a szabást. Régebben az egyenes szabást nem jelölték külön, így ha csak a Luxor feliratot látja, akkor az comfort fit. Valamint ha régi az ing és narancssárga "slim line" címkét talál benne az ma már modern fit.

Az ETERNA ingekben "comfort fit", "modern fit" és "slim fit" címkét is találhat. Ha már régi az ing és nincs ilyen jelzés, akkor a címke színe alapján tudja megállapítani, hogy milyen szabás.
Fekete (blackline) - comfort fit
Piros (redline) - modern fit
"Red by eterna" - slim fit

A CASA MODA ingekben is comfort fit vagy modern fit (régi nevén slim line) jelölés lehet.

Ha nem tudja, hogy normál, hosszított vagy rövidített ujjú az otthoni ing, azt is ki lehet deríteni. Egy régi blogbejegyzésben már írtunk róla. Kattintson ide »
Ha a fentiektől eltérő címkét talál az otthoni ingben vagy ha attól kisebbet/nagyobbat szeretne, keressen minket és segítünk.

Nincs még otthon ilyen ing?

A legegyszerűbb megoldás ha egy jó méretű inget összegombolva, kiterítve megmér (mellbőséget, derékbőséget, vállszélességet és ujjhosszt), a mérettáblázatban lévő méretekkel így össze tudja hasonlítani.
A legtöbb ing nyakméret alapján van számozva. A 42-es ingnek 42 cm a gallérja. Fontos, hogy ha az otthoni ing pl. 42-es méret, akkor ezekből az ingekből is a 42-es lesz a jó, az ing lemérésével a szabást tudjuk kiválasztani, mert az eltérhet más ingektől.

3 féle szabás rendelhető:
comfort fit: egyenes szabás, de más ingekhez képest bővebb lehet
modern fit: enyhén karcsúsított, nincs szűkítő varrás a hátán, átlagos testalkatra ezt ajánljuk
slim fit: duplán karcsúsított

Mindhárom szabás méretei fent vannak az oldalon a mérettáblázatokban, külön márkánként. (slim fit csak eterna márkából rendelhető)

Ha a megajándékozott ingét nem tudja megmérni de tudja a magasságát és a súlyát, írjon nekünk és az alapján megpróbálunk segíteni Önnek. Viszont a nyakméretre ebben az esetben is szükségünk van.

OLYMP ing áremelés

2015. 01. 22. 11:42 • Farkas Barbara

euroMint azt bizonyára sokan tudják, a webáruházunkban kapható ingeket Németországból szerezzük be. Ez egyben azt is jelenti, hogy a gyártók Euro-ban határozzák meg az ingek árát és nekünk azt Euro-ban is kell kifizetnünk. 

Ma is tisztán emlékszem, hogy amikor 5 évvel ezelőtt elindítottuk a webáruházunkat, 270 Forint körül volt az Euro árfolyama. Később az árfolyam felment jóval 280 Forint fölé, ezt azonban már mindenki túlzottan magasnak tartotta és az volt az általános vélekedés, hogy az árfolyam hamarosan visszamegy a megszokott 260-270 Ft közötti sávba.

Az évek teltek-múltak, a webáruházunk forgalma és szolgáltatásai folyamatosan fejlődtek. Bár a 270 Forintos árfolyam már csak egy szép emlék volt az utóbbi pár évben és volt néhány további költségnövelő esemény is (Áfa emelés, termékdíj a csomagolásra, szállítási díjaink emelkedése minden évben), de a vásárlóink hűsége és egyre növekvő száma lehetővé tette, hogy tartsuk a nyitáskor meghatározott árainkat és az ingyenes kiszállítást.

Valahol mindig is élt bennünk a remény, hogy a Forint újra megerősödik, és maradhatnak a megszokott áraink, de sajnos jelenleg úgy tűnik, hogy a jövőben már erre a mostani, 300 Ft fölötti árfolyamra kell berendezkednünk. Ezért fennállásunk óta először egyes termékeink áremeléséről kellett döntenünk.

Ennyi bevezető után, lássuk a február 1-től változó árainkat:

Rövid ujjú OLYMP ingek: 12.900 Ft helyett 13.900 Ft
Hosszú ujjú OLYMP ingek: 13.900 Ft helyett 14.900 Ft

A 15.900 Ft-os OLYMP hosszú ujjú ingek ára egyelőre nem változik és a kiszállítás továbbra is ingyenes (akár 1 db ing rendelése esetén is).

Reméljük, hogy ez a kényszerű áremelkedés nem tántorítja el vásárlóinkat és továbbra is megtisztelnek minket megrendeléseikkel. 

Az ott nem zseb...

2014. 05. 28. 10:43 • Farkas Barbara

ing mandzsettaEgyszer régen, nagyon megtetszett az egyik filmben egy kék ing és utána hónapokig kerestem, hátha itthon is lehet olyat kapni.
Sikerült egy helyen egy nagyon hasonlót találni és majdnem meg is vettem, de aztán a "fura, nagy zsebe" miatt inkább mégis otthagytam a boltban. Később megtudtam, hogy az, amit én zsebnek hittem az a mandzsetta volt...

Mivel az elmúlt pár év alatt kiderült, hogy elég sok vásárlónk is zsebnek látja az ing mandzsettáját (képen és élőben is), így azt gondoltam írok erről is, hátha valaki emiatt nem vásárol.

Az ing hajtogatásakor az egyik mandzsettát elől hagyják, előre hajtják és hozzátűzik az inghez. Ez látszik a képeken baloldalon. Az ott nem zseb :-)

Miért nincs OLYMP Level Five és Tendenz ing?

2014. 04. 17. 12:52 • Farkas Barbara

OLYMP címkékTöbben is érdeklődtek már, hogy az OLYMP duplán karcsúsított ingeit - Level Five body fit - miért nem találják az oldalunkon. Ennek az okát most itt is megosztom, hátha más is kereste már a webáruházban.

A kérdésre nagyon egyszerű a válasz: azért mert a Level Five, a Tendenz és a Novum az OLYMP vasaláskönnyített termékcsaládjai. (könnyen kezelhetőek, de vasalni kell őket)

Az OLYMP kínálatában csak a Luxor ingek vasalásmentesek.

Mi kizárólag non-iron/bügelfrei jelölésű ingeket forgalmazunk, easy-care ingeknek a nemvasalok.hu oldalon nincs helye! :-)
Nálunk csak az ing alá való pólók vasaláskönnyítettek, az ingek mind vasalásmentesek. 

A jó hír viszont, hogy van egy másik webáruházunk is, ahol csak OLYMP termékek vannak, ott a fenti termékcsaládok is megtalálhatók: http://olymping.hu

Somogyi Zoltán vasalásmentes ingekben

2014. 03. 21. 20:05 • Farkas Barbara

Sokakban biztos felmerül a kérdés: Ki a fene az a Somogyi Zoltán?!
A válasz: az RTL Klub reggeli műsorának egyik műsorvezetője.

Még november végén megkeresett minket a műsor készítője, hogy mi lenne, ha decemberben szponzorálnánk őket és biztosítanánk az ingeket a műsorvezetőnek. Először nem akartuk vállalni, de végül mégis belementünk és aztán nagyjából másfél hónapig hétköznap reggelenként a "8:08 - Minden reggel" című műsorban Somogyi Zoltán a mi ingeinket viselte.

Az ingek kiválasztása nem volt egy egyszerű dolog. Én mindenképp szerettem volna több különlegesebb csíkos/mintás inget "szerepeltetni", de sajnos a kamera "nem szereti" az ilyen ingeket, így a legtöbb végül egyszínű lett. (vagy csak egyszínűnek tűnő) Na de azért azok sem voltak olyan rosszak!
Kattintson a képekre és nézze meg nagyobb méretben:

eterna modern fit világoskék ing OLYMP modern fit korall színű ing OLYMP modern fit sötétkék ing OLYMP modern fit kockás ing

eterna modern fit bordó csíkos ing eterna modern fit kék kockás ing OLYMP modern fit zöld ing OLYMP modern fit kockás ing

És ami a legfontosabb: A képeken lévő ingek nincsenek vasalva :-)
A stylist lelkesen mesélte, hogy minden délután csak kicsomagolta a másnapi inget, kiakasztotta, lespriccelte vízzel a hajtogatás nyomokat és reggelre simára száradt. Így nem kellett neki adás előtt vasalgatni.

Megújult a weboldalunk

2013. 11. 13. 10:31 • Farkas Barbara

4 éves lett webáruházunk és ennek örömére úgy döntöttünk, hogy készítünk egy új oldalt. Tervben volt már régebben is az új kinézet és egy egyszerűbben használható felület, de mindig csak halogattuk. Pár hete viszont gyorsan nekiláttunk az új oldal készítésének és most hétfőn végre aktiváltuk.

Lássuk, mik az újítások:

Új logo
nekem kicsit nehéz volt megszokni, de most már jobban tetszik, mint a régi

Keresési találat szűrés
ha valakit pl. csak a 42-es kék csíkos ingek érdekelnek, a bal oldali szűrőben könnyen ki tudja választani ezeket a feltételeket

Új szabásnevek
már az új jelzéseket használjuk a karcsúsított és duplán karcsúsított ingeknél
"slim line" helyett "modern fit"
"superslim" helyett "slim fit"

Posta Pontra szállítás
ha a csomagot nem házhozszállítással kéri, hanem inkább bemenne érte egy postára, a megrendelés leadásakor most már ezt is ki tudja választani

Új rendszer, reszponzív kialakítás
mobil eszközökön is szépen jelenik meg és egyszerűbb vásárlást nyújt

Nagyon sok munkánk van benne, így remélem, hogy tetszeni fog mindenkinek és még nagyobb örömmel vásárol majd nálunk!

Több, mint 400 terméket töltöttem fel, szóval van miből válogatni :-)

Apróbb hibák még előfordulhatnak, de igyekszünk mindent mielőbb javítani. Ha esetleg böngészés közben belefut Ön is egy hibába, kérem, jelezze nekünk.

Ilyen volt, ilyen lett képek:

új kezdőlap új kategória oldal

új termék oldal új kosár oldal

Őszi különlegességek

2013. 10. 18. 16:40 • Farkas Barbara

Augusztus vége óta folyamatosan érkeznek az őszi és téli ingek. Alig győzzük feltölteni a weboldalra őket.

Ezekre a különlegesebb mintázatú és színű ingekre mindig fél évvel korábban kell leadnunk a megrendelést és csak annyit gyártanak, amennyit a viszonteladók előre megrendelnek maguknak. Utánrendelés nem lehetséges. Vagyis csak korlátozott számban kaphatók, szinte minden méretből csak 1-1 darab van, így nem árt sietni a rendeléssel.

Mindegyik nagyon szép, de azért egy párat itt kiemelnék:

Casa Moda

Casa Moda petrol tűcsíkos ingCasa Moda premium kék kockás ingCasa Moda premium bordó kockás ingCasa Moda premium tyúkláb mintás ingCasa Moda bordó tűcsíkos ing

OLYMP

OLYMP modern fit gránátvörös csíkos ingOLYMP modern fit kék csíkos ingOLYMP modern fit sötétkék ingOLYMP modern fit tyúkláb mintás ingOLYMP világoskék ing

eterna

eterna kék kockás ingeterna kék csíkos ingeterna kék-bordó csíkos ingeterna petrol kockás ingeterna szürke csíkos ing

eterna videó

2013. 08. 21. 14:15 • Farkas Barbara

Az előző bejegyzés témájához kapcsolódóan találtam egy jó kis videót a 150 éves eterna cégről. Igaz, németül van és emiatt sajnos nem mindent értek belőle, de azért tetszik :-)
Pár info, ami elhangzik a videóban:
730 alkalmazott dolgozik Szlovákiában a gyártásban
340 alkalmazott dolgozik Németországban

2011-ben 3,6 millió férfi inget és 600 ezer női blúzt gyártottak, valamint 120 ezer nyakkendőt adtak el.
2000-ben megkapták az Öko-Tex Standard 100+ minősítést is.

A "Never Out of Stock" program keretében, egész évben 120 ezer ingből és 20 ezer blúzból lehet folyamatosan rendelni.

Idén 150 éves az eterna

2013. 07. 23. 14:49 • Farkas Barbara

Napjainkból visszatekintve igencsak érdekes dolgok történtek 1863-ban:

- Adam Opel megalapítja az Opel céget,
- megnyitják a londoni metrót, a világ első földalattiját,
- az Egyesült Államokban eltörlik a rabszolgaságot,
- megszületik Gárdonyi Géza, Henry Ford és Pierre de Coubertin báró...

...de minket most mégis egy kis szabóság érdekel, amelyet ugyanebben az évben alapítottak Bécsben. Az ebből a kis szabóságból kinővő eterna vállalkozás fejlesztette ki ugyanis 1981-ben a 100% pamut alapanyagú, vasalásmentes ingeket és így tulajdonképpen nekik köszönhetjük a webáruházunk létrejöttét is.

Az eterna mára Európa egyik vezető férfi ing gyártója, jelenleg már évi 3,5 millió férfi inget, 570 ezer női blúzt és 120 ezer nyakkendőt állítanak elő, több, mint 1.000 alkalmazottal. Külön kiemelést érdemel, hogy az eterna azon kevés gyártók egyike, aki a teljes gyártási tevékenységet Európán belül végzi: svájci szövödékben állítják elő az egyedülálló tulajdonságokkal rendelkező, védjeggyel ellátott svájci pamutot, majd a cég szlovákiai gyárában szabják, varrják, csomagolják az ingeket és blúzokat.

Még egy érdekesség, ami sehogy se illett a fenti szövegbe, de mindenképp meg akartam írni:
1960 és 1961 között a Sissi című filmben Ferenc Józsefet alakító színész (Karlheinz Böhm) modelkedett az eterna cégnek

eterna hirdetés Karlheinz Böhm és az eterna eterna központ Passau eterna szlovákiai üzem

Vasalásmentes inget nászajándéknak

2013. 05. 13. 10:05 • Farkas Barbara

Ajándék ingNézegettem egyik nap a webáruház statisztikáját és láttam, hogy jött pár látogató az eskuvonklesz.hu oldalról. Átkattintottam, hogy megnézzem milyen link mutat az oldalunkra és nagy örömmel láttam, hogy az egyik esküvőre készülő pár ajándéklistáján szerepel 2 féle OLYMP ing is.

Az oldalon létre lehet hozni egy saját részt, ahova a közelgő esküvővel kapcsolatban minden fontos információt közzé lehet tenni, valamint készíthetünk egy listát azokról a tárgyakról, amiknek örülnénk, hogy a meghívott vendégek az alapján vegyék meg a nászajándékokat.

Ha házasodni készül, Önnek is segítségére lehet ez az oldal. Ne felejtse ki az ajándéklistából a vasalásmentes inget! :-)

Egységes céges megjelenés vasalásmentes ingekben

2013. 03. 27. 18:24 • Farkas Barbara

Hamarosan itt a kiállítási szezon, így érezhetően megnőtt a cégek érdeklődése vasalásmentes ingeink iránt. Ilyenkor nagyobb mennyiségű, többnyire egyszínű ingre van szükség, több méretben is. Ezeket nem mindig egyszerű beszerezni, főleg rövid időn belül. De szerencsére mi még ilyenkor is tudunk segíteni :-)
A gyártók központi raktára Németországból egy héten belül kiszolgál minket, így megrendelőinknek mi is megadott határidőn belül tudjuk teljesíteni az ingek kiszállítását és még az ingek logózására is marad idő.

Néhány cég, akik már minket választottak:
• Graphisoft
• Axiál
• Semex Magyarország
• Createam Reklámügynökség
• R és V Munkaruházat

Nézze meg, hogy a Semex Magyarország munkatársai egy tavalyi rendezvényen milyen jól néztek ki Casa Moda kék csíkos ingeinkben:

Cégének is több ingre lesz szüksége a közeljövőben? Kérjen ajánlatot nagyobb mennyiségű ing vásárlására vonatkozóan!
Prémium minőségű, 100% pamut vasalásmentes férfi ingekkel és női blúzokkal Ön is biztosíthatja az elegáns és igényes céges megjelenést munkatársainak.

Csak magának vásárolna pár darab inget? Már 3 db ing rendelése esetén is mennyiségi kedvezményt adunk.

Új ingek a webáruházban

2013. 02. 28. 13:21 • Farkas Barbara

Felkerültek az új, tavaszi ingek az oldalra.

OLYMP
Az új katalógusban az egyszínű ingek mellett, 3 féle "special edition" karcsúsított ing is megtalálható. Különlegességük a mintás gallér és mandzsetta belső rész, valamint az eltérő színnel varrt gomb és gomblyuk.
OLYMP modern fit fehér ingOLYMP modern fit csíkos ingOLYMP modern fit fehér ing

eterna
• Idén 2 új szövet is megjelent a katalógusban: "finom oxford" és "struktur"
Mindkettő ugyanúgy 100% pamut, de a szövésük eltér az eddigi "sima pamut" anyagtól.
• A karcsúsított ingek végre zsebbel rendelhetők
Eddig az eterna csak a normál szabású ingeket gyártotta zsebbel, most viszont már a modern fit (slim line) ingek is azzal rendelhetők. A weboldalon a termék leírásokat már javítottuk, a zseb nélküli ing képeket is hamarosan le fogjuk cserélni.
• Duplán karcsúsított ingek: 3 féle új minta

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  16 - 30 | Összesen: 89
© nemvasalok.hu webáruház