euroMint azt bizonyára sokan tudják, a webáruházunkban kapható ingeket Németországból szerezzük be. Ez egyben azt is jelenti, hogy a gyártók Euro-ban határozzák meg az ingek árát és nekünk azt Euro-ban is kell kifizetnünk. 

Ma is tisztán emlékszem, hogy amikor 5 évvel ezelőtt elindítottuk a webáruházunkat, 270 Forint körül volt az Euro árfolyama. Később az árfolyam felment jóval 280 Forint fölé, ezt azonban már mindenki túlzottan magasnak tartotta és az volt az általános vélekedés, hogy az árfolyam hamarosan visszamegy a megszokott 260-270 Ft közötti sávba.

Az évek teltek-múltak, a webáruházunk forgalma és szolgáltatásai folyamatosan fejlődtek. Bár a 270 Forintos árfolyam már csak egy szép emlék volt az utóbbi pár évben és volt néhány további költségnövelő esemény is (Áfa emelés, termékdíj a csomagolásra, szállítási díjaink emelkedése minden évben), de a vásárlóink hűsége és egyre növekvő száma lehetővé tette, hogy tartsuk a nyitáskor meghatározott árainkat és az ingyenes kiszállítást.

Valahol mindig is élt bennünk a remény, hogy a Forint újra megerősödik, és maradhatnak a megszokott áraink, de sajnos jelenleg úgy tűnik, hogy a jövőben már erre a mostani, 300 Ft fölötti árfolyamra kell berendezkednünk. Ezért fennállásunk óta először egyes termékeink áremeléséről kellett döntenünk.

Ennyi bevezető után, lássuk a február 1-től változó árainkat:

Rövid ujjú OLYMP ingek: 12.900 Ft helyett 13.900 Ft
Hosszú ujjú OLYMP ingek: 13.900 Ft helyett 14.900 Ft

A 15.900 Ft-os OLYMP hosszú ujjú ingek ára egyelőre nem változik és a kiszállítás továbbra is ingyenes (akár 1 db ing rendelése esetén is).

Reméljük, hogy ez a kényszerű áremelkedés nem tántorítja el vásárlóinkat és továbbra is megtisztelnek minket megrendeléseikkel.