Ingyenes kiszállítás, hívjon most!
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  61 - 75 | Összesen: 89

Itt egy újabb spórolási lehetőség

2011. 01. 28. 11:56 • Farkas Barbara

Előre utalás esetén 500 Ft kedvezmény

spórolási lehetőségTavaly ősszel a kiárusításkor, már volt rá lehetőség, hogy ha valaki előre elutalta számlánkra a rendelt ing(ek) árát, adtunk még 500 Ft kedvezményt.
Ezt a kis akciót állandósítottuk, így most már bármikor rendel tőlünk, akár akciós, akár teljes árú inget, ha fizetési módnak az előre utalást választja 500 Ft levonódik a végösszegből.

Előre utalás esetén, nem kell kifizetnünk az utánvét költségét a postának és az így megspórolt összeget kedvezményként adjuk.
Mi így is úgy is kifizetjük, de akkor már inkább vásárlóinknak szeretnénk kedvezni, mint a postának :-)
Amennyiben kihasználja ezt a lehetőséget, a megrendelés leadása után elküldjük számlaszámunkat Önnek és az összeg beérkezése után küldjük az inget.

A kiárusításban szereplő OLYMP ingeket, így akár 9.400 Ft-ért, Jupiter ingeket 7.900 Ft-ért is megvásárolhatja.

Vásároljon nálunk és spóroljon még több pénzt!

OLYMP díszdoboz

2011. 01. 12. 15:54 • Farkas Barbara

OLYMP díszdoboz

Az ingek mellé már OLYMP díszdobozt vagy papírtáskát, nyakkendőkhöz pedig dísztasakot is tud vásárolni.
Úgy terveztük, hogy ezeket már jóval karácsony előtt árulni fogjuk, hogy az ajándékba vásárolt ingek, egy elegáns OLYMP dobozban kerülhessenek a fa alá. De sajnos azzal nem számoltunk, hogy a doboz "kilapítva" jóval hosszabb mint egy ing, így pár hét azzal telt, hogy megfelelő méretű kartondobozt kerestünk a postázáshoz.

Végül sikerült egy jót találni, bár ha valaki csak 1 inget és mellé díszdobozt rendel, meglepően nagy dobozban fog megérkezni a csomag. :-)

Vége az előrendelési akciónak - itt az újabb akció

2010. 12. 15. 13:51 • Farkas Barbara

Véget ért az előrendelési akciónk. A hétfő éjfélig megrendelt ingeket már meg is rendeltük a gyártótól, még a héten postázzuk a vásárlóknak. Elég nagy sikere volt az akciónak, de mivel nagyon közel van a Karácsony, kénytelenek vagyunk mostmár azokat az ingeket akciózni, amik raktáron vannak és még Karácsony előtt házhoz tudjuk szállítani.

Igaz még a héten (dec. 17-én reggel) adunk le egy megrendelést a gyártó felé, így ha valakinek olyan ingre van szüksége, ami nincs raktáron, jövőhét elejére/közepére be tudjuk szerezni, ha a gyártónál van az ingből raktáron és tudja egyből szállítani.

Az új akció: Minden raktáron lévő Olymp ing 2.000 Ft-al olcsóbb! Ha lekésett az előrendelési akcióról, válasszon raktáron lévő akciós ingeink közül, amíg a készlet tart. A december 21-én délután 2 óráig beérkező megrendeléseket még Karácsony előtt kiszállítjuk.
Raktáron lévő ingeinket megtalálja a "Limitált OLYMP ingek" és a "Kiárusítás" menüpont alatt. Siessen a rendeléssel, az ingek egyre fogynak!

Hamarosan Karácsonyi akció

2010. 11. 19. 11:49 • Farkas Barbara

Karácsonyi akcióKözeledik a Karácsony... Úgy látom ezt már az OLYMP is érzi. Mostanában egyre több megrendelt ingre írják, hogy jelenleg nincs raktáron, majd 1-2-3 hét múlva rendeljem újra. Ez egy kicsit elszomorít, mert ha már azt ígérem mindenkinek, hogy legkésőbb 1 héten belül megkapja a rendelt inget, akkor azt szeretném is betartani, de így sajnos nem mindig megy. Szerencsére a megrendelőink nagyon türelmesen álltak eddig ezekhez a kisebb késésekhez (ezt ezúton is nagyon köszönöm nekik), de azért ez így mégsem az ideális állapot.

A katalógus neve, amiből rendelek, NOS vagyis Never Out of Stock, vagyis ezek az ingek állandóan rendelhetők "soha nincs készlethiány". De most, mint látható azért van egy kis hiány néhány színből/méretből. Gondolom ez leginkább a Karácsony miatt lehet, rengeteget rendelnek a boltok, hogy mire jön a karácsonyi roham legyen mindegyik modelből a polcokon.
Ilyen jó ez az OLYMP ing, mindenki ezt rendeli és a gyártó már nem bírja.. :)

Még nem akartuk elkezdeni novemberben a karácsonyi akciónkat, de a fent írtak alapján úgy látom muszáj lesz, hogy mindenki megkaphassa a rendelt inget még az ünnepek előtt.
Hétfőn indul a "nagy előrendelési akció"! Készüljön mindenki! :)

Frissítve (2010.11.22.): Elkezdődött a karácsonyi előrendelési akció! Minden OLYMP inget 20%-al olcsóbban vásárolhat meg.

Újdonságok a webáruházban

2010. 11. 16. 11:45 • Farkas Barbara

OLYMP nyakkendőkFelkerült két kiegészítő termék is webáruházunkba.
Az egyik az OLYMP nyakkendő, a másik pedig az OLYMP "ing alá való" pamut póló.

Az OLYMP tiszta selyem nyakkendők színeikben és mintázatukban tökéletesen illenek az OLYMP üzleti ingeihez. A gyártás során alkalmazott nano technológiai eljárásoknak köszönhetően a nyakkendők anyaga ellenáll a foltoknak. Ára: 7.500 Ft
Ha együtt veszi meg az inget és nyakkendőt 2.000 Ft kedvezményt kap!

Összeállítottunk pár kombinációt, hogy segítsük döntését. Ezeket folyamatosan töltjük fel az oldalra, ha esetleg olyan összeállítást vásárolna, amit még nem talál meg, természetesen arra is érvényes a kedvezmény. Kérem ebben az esetben a megrendelés leadásakor az alábbi kuponkódot adja meg és a 2.000 Ft levonódik a végösszegből.

Kuponkód: kombinacio
A kuponkód csak 1 ing és 1 nyakkendő együttes megvásárlása esetén használható fel, más kedvezménnyel nem vonható össze


OLYMP Novum testhez simuló 100% pamut póló

• 2 féle színben rendelhető
• kerek vagy "V" nyakkal
• 2 db póló/csomag

Ára: 4.900 Ft/csomag (2 db)

Ezek a pólók nem vasalásmentesek mint az ingek, "csak" vasaláskönnyítettek.
Finom puha és könnyen kezelhető anyaguk van.

A pólók megtekintéséhez kattintson ide »

Jupiter ingek forgalmazása szünetel

2010. 10. 14. 18:40 • Farkas Barbara

Jupiter logoLevelet kaptunk a Jupiter ingek magyarországi képviseletétől, melyben az állt, hogy a jövőben átmenetileg nem kínálnak Magyarországon kollekciókat.
Így a még raktáron lévő Jupiter ingeink kiárusítása után, már nem tudunk utánrendelni, vagyis ennek a márkának az árusítását befejezzük.

Ha ismeri és szereti a Jupiter márkát vagy csak kipróbálna egy vasalásmentes inget extra olcsón, most még van lehetősége rendelni. A készlet egyre fogy, már csak pár szín és méret maradt.

Limitált számú Olymp ingek

2010. 10. 07. 22:34 • Farkas Barbara

Megérkeztek a limitált számú őszi OLYMP ingek. Összesen 8 féle új ingből lehet rendelni. Pl.: bordó csíkos/kockás, fekete-fehér csíkos, kék csíkos és kockás
De ezek mind csak korlátozott számban és méretben kaphatók.
Normál szabású ingek: 40-45-ös méretig
Slim line ingek: 39-42-es méretig

Az új ingeket folyamatosan töltjük fel webáruházunkba. Kattintson ide és nézze meg miket töltöttünk fel eddig »

A legtöbb méretből csak 1-1 db van, így nem árt sietni a rendeléssel :-)
Pár kép az ingekről:

új ingek új ingek új ingek

Van, aki szeret vasalni :-)

2010. 09. 13. 10:33 • Farkas Barbara

Bizonyára mindenki emlékszik még Pingu-ra, a szeretnivaló, huncut kis pingvinre. Elég régen láttam már a rajzfilmet és még kicsi is voltam, valószínű ezért nem tűnt fel és nem is rémlik, hogy Pingu apukája állandóan vasal. Bizony. Ezt én is csak nemrég tudtam meg, mikor a Facebook-on rátaláltam egy olyan oldalra, aminek a neve: Why is Pingu's dad always ironing when he has a wife? (Miért vasal Pingu apja állandóan, ha van felesége?) Aztán láttam, hogy van még jópár hasonló nevű oldal/csoport. És ami a legviccesebb, van amelyiknek már több mint 100.000 rajongója van.

Rákerestem magyar oldalakon, hogy nálunk mit írnak erről, de nem találtam semmit. Úgy látszik, hogy minket nem nagyon foglalkoztat Pingu papa és az ő vasalója.
Mivel témában idevág, gondoltam legalább én írok róla pár sort. Végre valaki, aki szeret vasalni! :)

A bizonyíték:
pingu

Őszi kollekció

2010. 08. 11. 15:50 • Farkas Barbara

Fehér gallérosMegkaptuk az OLYMP 2010 ősz/tél katalógusát.
A világos, élénk színek lecserélődtek az őszi, sötétebb színekre, valamint rövid ujjú ing már csak pár alap színben rendelhető.

Új színek:
Normál szabású ingeknél: terrakotta, sötét lila, bordó, sötét szürke, zöldes szürke
Normál szabású, hosszított ujjú ingeknél: terrakotta, sötét lila

Karcsúsított szabású ingeknél: terrakotta, bordó, sötét barna, sötét lila, "katonai" zöld, sötét szürke, szürkés kék, világos barna, zöldes szürke
Slim line ingek között megtalálható még 2 új csíkos ing, valamint egy olyan csíkos is, aminek a gallérja és a mandzsettája fehér és nincsen zsebe.
Slim line, hosszított ujjú ingeknél: szürke, terrakotta és az egyik új csíkos ing is

Hamarosan az összes új ing fent lesz a webáruházban. Pár Slim line ing ami már felkerült:

világos barnakaramellszürkés kékmilitarysötét lilaterrakotta

Szeptemberben pedig érkeznek a limitált példányszámú divat ingek.

2011 tavasz/nyár

2010. 07. 24. 15:28 • Farkas Barbara

Egy kis információ az OLYMP férfi ingek szezonális kollekcióiról: az OLYMP alapvetően kétféle kollekciót gyárt és árul. 

Az egyik az úgy nevezett NOS (Never Out of stock), folyamatosan raktáron tartott és rendelhető ingek. NOS termékeket tartalmazó katalógusból évente kettőt ad ki a gyártó (tavasz/nyár és ősz/tél).

A másik kollekcióba tartoznak az úgynevezett divat ingek, melyek változatosabbak, egyedibbek, mindig az aktuális divat szineit követik. Ezek az ingek is évente kétszer jelennek meg, de csak korlátozott számban gyártják őket és mindig fél évvel korábban, meg kell rendelni a következő szezonra. 
Mivel webáruházunk tavaly év végén indult, az idei őszi szezon lesz az első, amikor már divat ingeket is kínálunk a NOS ingek mellett. (mindenki készüljön szeptember második felére: a korlátozott készlet nem vicc :)

Jövő héten adjuk le a megrendelést a 2011 tavasz/nyár szezon divat ingeire. 
Egy kis ízelítő a jövő tavaszi kínálatból:

Nagyításhoz kattintson a képekre.

új tavaszi ingek új tavaszi ingek új tavaszi ingek új tavaszi ingek új tavaszi ingek

Aggódunk az Euro miatt

2010. 06. 29. 21:26 • Farkas Barbara

EuroAz elmúlt hetekben az Euro árfolyam ismét elkezdett emelkedni, aminek nagyon nem örülünk, mivel az OLYMP ingeket a gyártónak közvetlenül, Euroban fizetjük. A Forint gyengülése miatt egyre emelkedik az ingek beszerzési ára és a vele együtt járó egyéb költség is. Amennyiben ez a tendencia tovább folytatódik sajnos kénytelenek leszünk a megemelkedett költséget az ingek árában is érvényesíteni.

Természetesen ameddig lehet szeretnénk tartani a jelenlegi árakat és reméljük hamarosan visszatér a kedvezőbb Euro árfolyam.

Munkahelyi ártalom...

2010. 06. 08. 21:24 • Farkas Barbara

A tegnap esti híradóban volt egy felvétel, amiben Varga Mihály, államtitkár nyilatkozott. Arra nem nagyon figyeltem mit mondott, viszont az hogy milyen ing volt rajta egyből feltűnt :-)
Az ing zsebén lévő "O" betűt (OLYMP logo) nem lehetett nem észrevenni.

Az új kormány máris szerzett nálam egy jó pontot. Varga Mihály OLYMP inget hord :-) Egyszer tőlünk is vásárolhatna...

varga mihály varga mihály

Eltelt fél év...

2010. 05. 19. 10:20 • Farkas Barbara

statisztikaNemrég lett fél éves webáruházunk :-)

Az elmúlt fél évben sokan megismerkedtek az általunk forgalmazott vasalásmentes ingekkel és ahogy azt a visszajelzésekből látjuk, szerencsére vásárlóink elégedettek mind az ingek minőségével mind pedig a vasalásmentességével. Egyre többen intenek búcsút a fárasztó ingvasalásnak :-) Köszönjük mindenkinek a vásárlást és a bizalmat!

Webáruházunk forgalma is folyamatosan nőtt az elmúlt 6 hónapban, ez a mellékelt kis ábrán is látszódik.

Remélem hamarosan még több új és persze visszatérő vásárlót is köszönthetünk honlapunkon :-)

"Kótyavetye" férfi ing akció a Facebook-on

2010. 05. 04. 21:20 • Farkas Barbara

Facebook akcióWebáruházunk raktárkészletét vizsgálva találtunk jónéhány inget, amelyek már régebb óta itt hevernek. Ugyanis többször is előfordult már, hogy 1-1 ing rendelésénél egy egész sorozatot megvásároltunk egyes modellekből, de még nem fogyott el mindegyik méret belőlük. Ezeken kívül sajnos még az is megtörténik, hogy a precizitásukról híres németek is hibáznak néha és teljesen mást küldenek, mint amit megrendeltünk :-) Így most elérkezett az ideje egy nagyobb "raktár kisöprésnek".

Mivel a Facebookon 900 rajongónál tartunk, úgy gondoltuk közöttük biztosan találunk 1-1 olyan embert, akinek pont megfelel valamelyik raktáron lévő férfi ingünk és szívesen lecsapna rá egy nagyon kedvező áron.

Indítunk tehát egy új akciót, amelynek a "Kótyavetye" nevet adjuk. Az akció lényege, hogy naponta, kétnaponta vagy hetente, este vagy reggel (még mi sem tudjuk mikor), meghirdetünk 1-1 db férfi inget nagyon olcsón és aki elsőnek jelentkezik érte egy hozzászólással, az viheti a felajánlott nevetségesen alacsony áron. :-) Az akcióban egyaránt fognak szerepelni Jupiter, Seidensticker és OLYMP ingek, normál és karcsúsított szabással, rövidített vagy extra hosszú ujjal és extra méretekben is.

A "Kótyavetye" akció szabályai

  • Az akciós férfi ing mindig csak 1 konkrét ing lesz, pl. 1 db hosszú ujjú fehér ing 43-as méretben
  • Ezeket az akciós ingeket még bontatlan állapotban sem tudjuk kicserélni
  • Az ing meghirdetett ára magyar Forintban értendő, az ÁFA-t tartalmazza, külön szállítási és csomagolási költséget nem számítunk fel
  • Mivel ezeket az ingeket nagyon olcsón fogjuk meghirdetni és a postaköltséget is mi álljuk, így az ingek csak előre utalással vásárolhatóak meg a postaköltség csökkentése érdekében
  • A megvásárolt inget a vételárának átutalása után postázzuk
  • Amennyiben a vételár nem érkezik meg számlánkra 5 munkanapon belül, az inget újra meghirdetjük

Ha még nem rajongónk, kattintson ide és csatlakozzon rajongóink egyre népesebb táborához. Ha már rajongónk, figyelje Facebook üzenőfalát, mert bármikor elkótyavetyélhetjük az Ön számára tökéletes inget! :-)

Új márka tesztelése - Lorenzo Calvino

2010. 04. 15. 21:23 • Farkas Barbara

Lorenzo CalvinoA Jupiter ingek áremelkedése miatt úgy döntöttünk, hogy keresünk egy új vasalásmentes ing márkát, hogy ismét legyen egy olcsóbb termék is webáruházunkban.

Rátaláltunk a Lorenzo Calvino ingekre, amiből vásároltunk is, hogy alaposan tesztelhessük, valóban nem szükséges-e vasalni. A kicsomagolás után az első benyomásom kedvező volt, az ing anyaga finom tapintású, jó minőségű, nem túl vastag.

Az első mosás után azonban már kicsit csalódott voltam mert miután megszáradt még mindig látható volt a hajtogatás nyoma, vagyis két "csík" volt látható az ing elején és hátulján is és az anyag sem simult ki annyira, mint amit már a többi általunk forgamazott ingeknél tapasztaltunk. Gondoltam, adok még egy esélyt az ingnek, hátha valamire nem figyeltem, talán túl sokat hagytam a mosógépben miután lejárt és nem tettem hamar vállfára. Újra kimostam, egyből kiakasztottam és vártam mi történik....
Az eredmény jobb lett mint első próbálkozáskor, de sajnos a hajtogatás nyoma még mindig látszódott. Így ezt a márkát elvetettük, mert igaz, hogy olcsó és jó minőségű, de mosás után biztosan ki kell vasalni.

De a keresést nem adjuk fel (vannak már további jelöltjeink), reméljük hamarosan sikerül találni egy másik, olcsó vasalásmentes inget.

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  61 - 75 | Összesen: 89
© nemvasalok.hu webáruház