Ingyenes kiszállítás, hívjon most!
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1 - 15 | Összesen: 79

Előrendelési akció, készüljön velünk a karácsonyra!

2019. 11. 25. 22:34 • Dedics Diána

Vásároljon vasalásmentes inget ajándékba.
2019. november 29.-ig minden ETERNA inget 10% kedvezménnyel tud beszerezni.

Adjon minőséget, adjon szabadidőt ajándékba! :)

Nézze meg ETERNA ing-kínálatunkat:
http://nemvasalok.hu/ferfi-ingek-eterna-webaruhaz.html

Ön is zsebnek nézte az előre hajtott mandzsettát?

2019. 11. 24. 13:47 • Dedics Diána

Korábban már itt írtunk róla: http://nemvasalok.hu/blog/ing-zseb-es-mandzsetta/.

A termékfotókon az ingek alján bal oldalt látható „valami”, amit nagyon sokan félreértenek :) Termékfotókon és személyesen, a vásárlás előtt állók is. Ezért szeretnénk ezt (is) tisztába tenni.

Az ott nem valami furcsa dolog vagy zseb, hanem egészen egyszerűen csak a mandzsetta van előre hajtva és hozzátűzve az inghez.

Egy kis érdekesség:
A kombinált mandzsettáról is írtunk már korábban: http://nemvasalok.hu/blog/kombinalt-mandzsettarol/

Vegyen egyszerre több inget, vigye olcsóbban!

2019. 11. 14. 22:36 • Dedics Diána

Legyen szó akár saját ingekről, akár ajándék ingekről, vegyen többet egyszerre, jobban megéri!

Gondolja végig előre az éves ing-szükségletét vagy a soron következő születésnapokat, névnapokat, ballagásokat, diplomaosztókat, esküvőket, karácsonyt és más egyéb jeles eseményeket a családi vagy munkahelyi életében – és rendeljen egyszerre több inget, esetleg rendeljen kollégáival együtt, ezáltal sokkal gazdaságosabban fog kijönni.

Kuponkódok:

- 3-4 db ing rendelése esetén 10% kedvezményt adunk. A „mennyisegi10” kuponkódot kell beírni a vásárlás végén a rendelés felületen a 10% érvényesítéséhez.

- 5-10 db ing vásárlása esetén 12% kedvezményt biztosítunk, kuponkód: „mennyisegi12”.

A mennyiségi kedvezmény minimum 3 ing vásárlása esetén érvényes. Más kedvezménnyel (pl. akcióval) nem vonható össze. Az OLYMP ingcsaládra csak akkor vonatkozik a mennyiségi kedvezmény, ha a megrendelt ing-csomagban van legalább 1 db ETERNA ing is.

Férfi ing szabások

2019. 10. 28. 21:41 • Farkas Barbara

Segítünk jobban megismerkedni a három-féle szabásmóddal: comfort fit, modern fit, slim fit

Mivel sűrűn van félreértés a szabások között, gondoltunk egyet és bemutatjuk kicsit a három szabásmódot, hogy könnyebben tudjon választani.
(persze ügyfélszolgálatunk is készséggel áll rendelkezésére e-mailen vagy telefonon, ha nem biztos a méretben)

Modern fit: azért is kezdenénk ezzel, mert ez a leggyakrabban vásárolt szabású ing, mivel „átlagos” testalkatra ez a megfelelő! Sok a félreértés a comfort fit és a modern fit között, ezt fontosnak tartjuk kiemelni.
Enyhén szűkített fazon.

Comfort fit: ez a legbővebb szabás. Ezért viszonylag kevés vásárlónk is veszi ezt, a kínálat is kisebb belőle. Sokszor gondolják, hogy erre van szükség, de az átlagos testalkatra -» a modern fit szabás való.

Slim fit: a "klasszikus" karcsúsított szabásmód. Azoknak, akik szeretik a testhez álló fazont. 

Reméljük ez a kis összefoglaló segít jobban eligazodni a szabások között!
eterna férfi ing szabások

Szülinapi akció és nyereményjáték

2019. 10. 20. 20:36 • Farkas Barbara

ÜNNEPELJE VELÜNK WEBÁRUHÁZUNK 10. SZÜLETÉSNAPJÁT!
10 NAPON ÁT 10% KEDVEZMÉNY minden teljes árú ingre ÉS 10 NYEREMÉNY ING KISORSOLÁSA.

szülinapÉppen 10 évvel ezelőtt indultunk, ennek örömére szeretnénk vásárlóinkat meglepni.

Vásároljon a 10 nap alatt a www.nemvasalok.hu oldalunkról 10% kedvezménnyel, érvényesítse a lenti kuponkódot és még nyerhet is!
A születésnapi kibővített hét 2019. október 21. - 2019. október 30. éjfélig tart.
A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.

KUPONKÓD: szulinap10

kattintson ide

Eddig sorsolt nyerteseink:
Október 22.: Dobosné Horváth Zsuzsa
Október 23.: Mészáros Róbert
Október 24.: Pál László
Október 25.: Kardosné Kati
Október 26.: Joó György
Október 27.: Bíró Gábor
Október 28.: Gregor Róbert
Október 29.: Göböl Zsolt
Október 30.: Turza Gábor
Október 31.: dr. Gáti Tamás

Nyereményjáték szabályai, részvételi feltételek:

- Mindennap kisorsolunk egy inget a random.org oldal segítségével azok között, akik 2019. október 21. és 2019. október 30. között vásárolnak webáruházunkban. (Az első ing sorsolása 2019.10.22.-én, az utolsó pedig 2019.10.31.-én történik). Minden másnap reggel 9 órakor sorsoljuk előző napi vásárlóinkból a nyertest. A hétvégi sorsolást hétfőn tartjuk meg.

- Sorsolás helyszíne: iroda és bemutatóterem: 1047 Budapest, Labdarúgó u. 4. (Alfa-Omega irodaház 1. em.). A sorsoláson lehetőség van résztvenni személyesen is.

- Nyeremény: egy szabadon választott ing a www.nemvasalok.hu oldalunkról. A nyeremény készpénzre nem váltható át.

- A nyertest a rendeléskor megadott e-mailben értesítjük.

- 1 hónapon belül szükséges kiválasztani a nyeremény inget.
Ha ez nem történik meg (a nyertes nem jelzi a nyeremény átvételi szándékát), pótsorsolást tartunk. Az új nyertest ugyanolyan módon, e-mailben értesítjük.

- A nyereményt egyeztetés után a GLS futárszolgálattal szállítjuk házhoz.

- A nyertes nevét közzétesszük az oldalunkon és a hírlevelünkben.

Korlátozások
A játékban nem vehetnek részt a nemvasalok.hu dolgozói és közvetlen hozzátartozói. A szervezők fenntartják a jogot, hogy visszaélés, manipuláció gyanúja esetén játékost zárjanak ki. Ilyen esetben reklamációra nincs mód.
A nyereményekkel kapcsolatos garanciális és egyéb követelésekkel szemben a termék gyártója/importőre felelős.
A szervező nem vállal felelőséget, ha a játék alatt a játék honlapja technikai okokból időszakosan nem érhető el.
A nemvasalok.hu fenntartja magának a jogot, hogy a nyereményjátékot - a résztvevők tájékoztatása mellett - idő előtt lezárja vagy meghosszabbítsa.

Ha a jövőben is szívesen értesülne híreinkről, akcióinkról, termékeinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre a www.nemvasalok.hu oldal alján, és kövessen minket Facebookon is.

Akciós vasaláskönnyített ingek - pár darab maradt!

2017. 06. 10. 15:27 • Farkas Barbara

Még tavaly, az új ingek között találtunk egy olyat, amin “easy iron” jelzés van, vagyis nem vasalásmentes, hanem csak vasaláskönnyített az anyaga. Tévedésből rendeltük és visszaküldeni sajnos nem lehetett.

Egy nagyon szép, fényesebb anyagú kék mintás ingről van szó, aminek az anyaga ugyanúgy tiszta pamut, csak nem teljesen vasalásmentes.

Mivel már többen is mondták, hogy nem a vasalásmentesség miatt veszik ezeket az ingeket, hanem a minősége és kényelmes viselete miatt, meghirdettük az inget akciós áron hírlevél olvasóink között. Sokan le is csaptak rá, de még mindig maradt 4 darab!

Most még 1.000 Ft-al csökkentettük az árát. Ha Önnek sem probléma, hogy nem teljesen vasalásmentes és comfort fit 42-es, 43-as vagy esetleg modern fit 42-es a mérete, rendeljen mielőbb! Kattintson a képekre:

A blúzok forgalmazása megszűnt

2017. 02. 27. 10:38 • Farkas Barbara

blúzPár éve már befejeztük a blúzok forgalmazását.
Ennek az egyik fő oka, hogy az előzetes jelzések alapján várt érdeklődés elmaradt. Ez valószínű leginkább a magas árnak volt köszönhető, bár nem is teljes áron adtuk a blúzokat, a "nyitási kedvezményt" tartottuk 2 éven keresztül.
A másik ok pedig, hogy a blúzok elég bő szabásúak, emiatt sokszor nem sikerült megtalálni a megfelelő méretet, még személyes próba alkalmával sem.

Nagyon szépek és jó minőségűek a blúzok és volt sok elégedett vásárló is, de ennyi idő után rájöttünk, hogy mindenképp fel kell próbálni vásárlás előtt, webáruházon keresztül nehéz kiválasztani a jó méretet.
Megpróbáltuk, nem jött össze. Maradtunk a férfi ingeknél :-)

Új szállító: GLS

2017. 01. 24. 16:11 • Farkas Barbara

GLS logoWebáruházunk nyitása óta a Magyar Posta szállította az ingeinket. Ritkán voltak problémák, de én többnyire elégedett voltam velük és nem akartam váltani.

Viszont most a Karácsony előtti csúszások miatt kénytelenek voltunk más futárszolgálatot keresni. Sajnos sok csomagunk szállítása elég sokat csúszott, voltak, akik végül meg sem kapták Karácsony előtt az ajándéknak szánt inget. (pedig azok dec. 13-án és 15-én fel lettek adva)

Pár éve ugyanígy Karácsony előtt volt olyan, hogy 1-2 csomagért mi mentünk el a csomagbázisra és vittük el a vásárlókhoz mert nem vitték ki időben, de most decemberben még erre sem volt lehetőség, mert hiába hívogattam naponta többször az ügyfélszolgálatot, fogalmuk sem volt, hogy hol vannak a csomagok...
Sokan biztosan tapasztalták is vagy csak olvastak róla, hogy milyen káosz volt a postánál.

Én szinte az utolsó pillanatig bíztam a postában (nem kellett volna) és sajnos csak későn kezdtem el más szállítót keresni. Nagy szerencsénk volt, hogy a GLS egyből - a karácsonyi hajtás ellenére is - foglalkozott velünk, 1 napon belül szerződtünk és másnap már ők szállították a csomagjainkat. Egy kivételével minden csomagot másnap kézbesítettek (vagy megpróbálták), nem volt csúszás. Hálás vagyok, mert nem tudom mit tettünk volna ha nem sikerül ilyen rövid időn belül megbízható futárszolgálatot találni.

Most már a GLS szállítja a csomagjainkat, reméljük mindenki elégedett lesz velük.

Ajándékba venne inget, de bizonytalan a méretben?

2015. 12. 11. 11:28 • Farkas Barbara

ing címkeAz alábbi leírással megpróbálunk segíteni, hogy megtalálja a megfelelő méretet.

Van már otthon OLYMP, eterna vagy Casa Moda ing?

Ilyenkor a legegyszerűbb a dolgunk mert csak meg kell nézni az otthoni ing gallérjában lévő címkét.

Az OLYMP-nak több termékcsaládja is van, a LUXOR jelölésű ingek a vasalásmentesek. Azon belül a "comfort fit" vagy "modern fit" jelöli a szabást. Régebben az egyenes szabást nem jelölték külön, így ha csak a Luxor feliratot látja, akkor az comfort fit. Valamint ha régi az ing és narancssárga "slim line" címkét talál benne az ma már modern fit.

Az ETERNA ingekben "comfort fit", "modern fit" és "slim fit" címkét is találhat. Ha már régi az ing és nincs ilyen jelzés, akkor a címke színe alapján tudja megállapítani, hogy milyen szabás.
Fekete (blackline) - comfort fit
Piros (redline) - modern fit
"Red by eterna" - slim fit

A CASA MODA ingekben is comfort fit vagy modern fit (régi nevén slim line) jelölés lehet.

Ha nem tudja, hogy normál, hosszított vagy rövidített ujjú az otthoni ing, azt is ki lehet deríteni. Egy régi blogbejegyzésben már írtunk róla. Kattintson ide »
Ha a fentiektől eltérő címkét talál az otthoni ingben vagy ha attól kisebbet/nagyobbat szeretne, keressen minket és segítünk.

Nincs még otthon ilyen ing?

A legegyszerűbb megoldás ha egy jó méretű inget összegombolva, kiterítve megmér (mellbőséget, derékbőséget, vállszélességet és ujjhosszt), a mérettáblázatban lévő méretekkel így össze tudja hasonlítani.
A legtöbb ing nyakméret alapján van számozva. A 42-es ingnek 42 cm a gallérja. Fontos, hogy ha az otthoni ing pl. 42-es méret, akkor ezekből az ingekből is a 42-es lesz a jó, az ing lemérésével a szabást tudjuk kiválasztani, mert az eltérhet más ingektől.

3 féle szabás rendelhető:
comfort fit: egyenes szabás, de más ingekhez képest bővebb lehet
modern fit: enyhén karcsúsított, nincs szűkítő varrás a hátán, átlagos testalkatra ezt ajánljuk
slim fit: duplán karcsúsított

Mindhárom szabás méretei fent vannak az oldalon a mérettáblázatokban, külön márkánként. (slim fit csak eterna márkából rendelhető)

Ha a megajándékozott ingét nem tudja megmérni de tudja a magasságát és a súlyát, írjon nekünk és az alapján megpróbálunk segíteni Önnek. Viszont a nyakméretre ebben az esetben is szükségünk van.

OLYMP ing áremelés

2015. 01. 22. 11:42 • Farkas Barbara

euroMint azt bizonyára sokan tudják, a webáruházunkban kapható ingeket Németországból szerezzük be. Ez egyben azt is jelenti, hogy a gyártók Euro-ban határozzák meg az ingek árát és nekünk azt Euro-ban is kell kifizetnünk. 

Ma is tisztán emlékszem, hogy amikor 5 évvel ezelőtt elindítottuk a webáruházunkat, 270 Forint körül volt az Euro árfolyama. Később az árfolyam felment jóval 280 Forint fölé, ezt azonban már mindenki túlzottan magasnak tartotta és az volt az általános vélekedés, hogy az árfolyam hamarosan visszamegy a megszokott 260-270 Ft közötti sávba.

Az évek teltek-múltak, a webáruházunk forgalma és szolgáltatásai folyamatosan fejlődtek. Bár a 270 Forintos árfolyam már csak egy szép emlék volt az utóbbi pár évben és volt néhány további költségnövelő esemény is (Áfa emelés, termékdíj a csomagolásra, szállítási díjaink emelkedése minden évben), de a vásárlóink hűsége és egyre növekvő száma lehetővé tette, hogy tartsuk a nyitáskor meghatározott árainkat és az ingyenes kiszállítást.

Valahol mindig is élt bennünk a remény, hogy a Forint újra megerősödik, és maradhatnak a megszokott áraink, de sajnos jelenleg úgy tűnik, hogy a jövőben már erre a mostani, 300 Ft fölötti árfolyamra kell berendezkednünk. Ezért fennállásunk óta először egyes termékeink áremeléséről kellett döntenünk.

Ennyi bevezető után, lássuk a február 1-től változó árainkat:

Rövid ujjú OLYMP ingek: 12.900 Ft helyett 13.900 Ft
Hosszú ujjú OLYMP ingek: 13.900 Ft helyett 14.900 Ft

A 15.900 Ft-os OLYMP hosszú ujjú ingek ára egyelőre nem változik és a kiszállítás továbbra is ingyenes (akár 1 db ing rendelése esetén is).

Reméljük, hogy ez a kényszerű áremelkedés nem tántorítja el vásárlóinkat és továbbra is megtisztelnek minket megrendeléseikkel. 

Az ott nem zseb...

2014. 05. 28. 10:43 • Farkas Barbara

ing mandzsettaEgyszer régen, nagyon megtetszett az egyik filmben egy kék ing és utána hónapokig kerestem, hátha itthon is lehet olyat kapni.
Sikerült egy helyen egy nagyon hasonlót találni és majdnem meg is vettem, de aztán a "fura, nagy zsebe" miatt inkább mégis otthagytam a boltban. Később megtudtam, hogy az, amit én zsebnek hittem az a mandzsetta volt...

Mivel az elmúlt pár év alatt kiderült, hogy elég sok vásárlónk is zsebnek látja az ing mandzsettáját (képen és élőben is), így azt gondoltam írok erről is, hátha valaki emiatt nem vásárol.

Az ing hajtogatásakor az egyik mandzsettát elől hagyják, előre hajtják és hozzátűzik az inghez. Ez látszik a képeken baloldalon. Az ott nem zseb :-)

Miért nincs OLYMP Level Five és Tendenz ing?

2014. 04. 17. 12:52 • Farkas Barbara

OLYMP címkékTöbben is érdeklődtek már, hogy az OLYMP duplán karcsúsított ingeit - Level Five body fit - miért nem találják az oldalunkon. Ennek az okát most itt is megosztom, hátha más is kereste már a webáruházban.

A kérdésre nagyon egyszerű a válasz: azért mert a Level Five, a Tendenz és a Novum az OLYMP vasaláskönnyített termékcsaládjai. (könnyen kezelhetőek, de vasalni kell őket)

Az OLYMP kínálatában csak a Luxor ingek vasalásmentesek.

Mi kizárólag non-iron/bügelfrei jelölésű ingeket forgalmazunk, easy-care ingeknek a nemvasalok.hu oldalon nincs helye! :-)
Nálunk csak az ing alá való pólók vasaláskönnyítettek, az ingek mind vasalásmentesek. 

A jó hír viszont, hogy van egy másik webáruházunk is, ahol csak OLYMP termékek vannak, ott a fenti termékcsaládok is megtalálhatók: http://olymping.hu

Somogyi Zoltán vasalásmentes ingekben

2014. 03. 21. 20:05 • Farkas Barbara

Sokakban biztos felmerül a kérdés: Ki a fene az a Somogyi Zoltán?!
A válasz: az RTL Klub reggeli műsorának egyik műsorvezetője.

Még november végén megkeresett minket a műsor készítője, hogy mi lenne, ha decemberben szponzorálnánk őket és biztosítanánk az ingeket a műsorvezetőnek. Először nem akartuk vállalni, de végül mégis belementünk és aztán nagyjából másfél hónapig hétköznap reggelenként a "8:08 - Minden reggel" című műsorban Somogyi Zoltán a mi ingeinket viselte.

Az ingek kiválasztása nem volt egy egyszerű dolog. Én mindenképp szerettem volna több különlegesebb csíkos/mintás inget "szerepeltetni", de sajnos a kamera "nem szereti" az ilyen ingeket, így a legtöbb végül egyszínű lett. (vagy csak egyszínűnek tűnő) Na de azért azok sem voltak olyan rosszak!
Kattintson a képekre és nézze meg nagyobb méretben:

eterna modern fit világoskék ing OLYMP modern fit korall színű ing OLYMP modern fit sötétkék ing OLYMP modern fit kockás ing

eterna modern fit bordó csíkos ing eterna modern fit kék kockás ing OLYMP modern fit zöld ing OLYMP modern fit kockás ing

És ami a legfontosabb: A képeken lévő ingek nincsenek vasalva :-)
A stylist lelkesen mesélte, hogy minden délután csak kicsomagolta a másnapi inget, kiakasztotta, lespriccelte vízzel a hajtogatás nyomokat és reggelre simára száradt. Így nem kellett neki adás előtt vasalgatni.

Megújult a weboldalunk

2013. 11. 13. 10:31 • Farkas Barbara

4 éves lett webáruházunk és ennek örömére úgy döntöttünk, hogy készítünk egy új oldalt. Tervben volt már régebben is az új kinézet és egy egyszerűbben használható felület, de mindig csak halogattuk. Pár hete viszont gyorsan nekiláttunk az új oldal készítésének és most hétfőn végre aktiváltuk.

Lássuk, mik az újítások:

Új logo
nekem kicsit nehéz volt megszokni, de most már jobban tetszik, mint a régi

Keresési találat szűrés
ha valakit pl. csak a 42-es kék csíkos ingek érdekelnek, a bal oldali szűrőben könnyen ki tudja választani ezeket a feltételeket

Új szabásnevek
már az új jelzéseket használjuk a karcsúsított és duplán karcsúsított ingeknél
"slim line" helyett "modern fit"
"superslim" helyett "slim fit"

Posta Pontra szállítás
ha a csomagot nem házhozszállítással kéri, hanem inkább bemenne érte egy postára, a megrendelés leadásakor most már ezt is ki tudja választani

Új rendszer, reszponzív kialakítás
mobil eszközökön is szépen jelenik meg és egyszerűbb vásárlást nyújt

Nagyon sok munkánk van benne, így remélem, hogy tetszeni fog mindenkinek és még nagyobb örömmel vásárol majd nálunk!

Több, mint 400 terméket töltöttem fel, szóval van miből válogatni :-)

Apróbb hibák még előfordulhatnak, de igyekszünk mindent mielőbb javítani. Ha esetleg böngészés közben belefut Ön is egy hibába, kérem, jelezze nekünk.

Ilyen volt, ilyen lett képek:

új kezdőlap új kategória oldal

új termék oldal új kosár oldal

Őszi különlegességek

2013. 10. 18. 16:40 • Farkas Barbara

Augusztus vége óta folyamatosan érkeznek az őszi és téli ingek. Alig győzzük feltölteni a weboldalra őket.

Ezekre a különlegesebb mintázatú és színű ingekre mindig fél évvel korábban kell leadnunk a megrendelést és csak annyit gyártanak, amennyit a viszonteladók előre megrendelnek maguknak. Utánrendelés nem lehetséges. Vagyis csak korlátozott számban kaphatók, szinte minden méretből csak 1-1 darab van, így nem árt sietni a rendeléssel.

Mindegyik nagyon szép, de azért egy párat itt kiemelnék:

Casa Moda

Casa Moda petrol tűcsíkos ingCasa Moda premium kék kockás ingCasa Moda premium bordó kockás ingCasa Moda premium tyúkláb mintás ingCasa Moda bordó tűcsíkos ing

OLYMP

OLYMP modern fit gránátvörös csíkos ingOLYMP modern fit kék csíkos ingOLYMP modern fit sötétkék ingOLYMP modern fit tyúkláb mintás ingOLYMP világoskék ing

eterna

eterna kék kockás ingeterna kék csíkos ingeterna kék-bordó csíkos ingeterna petrol kockás ingeterna szürke csíkos ing

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1 - 15 | Összesen: 79
© nemvasalok.hu webáruház