Általános Szerződési Feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

A webáruház működésével, megrendelési és szállítási folyamatával kapcsolatos kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

Üzemeltetői adatok, információk

Cégnév: Idealisator Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft
Székhely: 1048 Budapest, Sárpatak u. 4. V/19
Iroda és levelezési cím: 1047 Budapest, Labdarúgó u. 4. 1. em.
Panaszkezelés cím: 1047 Budapest, Labdarúgó u. 4. 1. em.
Telefon: 06 1 700 4430, 06 30 443 4250, 06 20 312 4703
Ügyvezető igazgató: Farkas Barbara
Kapcsolattartó: Vámos Erika, Farkas Barbara
E-mail: info@nemvasalok.hu
Adóigazgatási szám: 14631481-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-912718
Kibocsátó cégbíróság: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság
Számlaszám: 11704021-20003861  OTP Bank
Adatkezelési nyilvántartási azonosító:  Az adatkezelés bejelentése 2011.08.30-án megtörtént. Ügyszám: ABI-2879/2011/N
Szerződés nyelve: magyar
Szállítási partner: Magyar Posta és GLS
Személyes átvételi lehetőség: 1047 Budapest, Labdarúgó u. 4. 1. em.
Megrendelések feldolgozása hétköznapokon történik: 9-17 óra között
Megrendelések teljesítésének átlagos ideje munkanapban megadva: 2-5 munkanap
Webáruház domain: www.nemvasalok.hu

Megvásárolható termékek

Webáruházunkban 100% pamut férfi ingeket és férfi alsó pólókat talál. Az egyes termékek tulajdonságait, jellemzőit a termékoldalon tudja megnézni.
Megrendelés után a terméke(ke)t pár napon belül postázzuk vagy a fent megadott címen személyesen is átvehető.

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:

• OLYMP férfi ingek
• OLYMP férfi alsó pólók
• Casa Moda férfi ingek
• Casa Moda férfi alsó pólók
• eterna férfi ingek

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak egységárak, magyar forintban értendők és tartalmazzák a törvényben előírt 27% áfát.
Külön szállítási és csomagolási költség nem kerül felszámításra.

Az oldalon feltüntetett kedvezményes termékek esetében más kedvezmény (kivéve az előre utalásért járó 500 Ft kedvezmény) nem vehető igénybe, vagyis két kedvezmény nem vonható össze.
Minden esetben a nagyobb kedvezményt vesszük figyelembe.

Rendelési információk

A vásárlás regisztráció nélkül is lehetséges, amennyiben szeretné a legközelebbi vásárlás alkalmával mindössze a kosár tartalmát összeállítani, praktikus lehet a regisztráció elvégzése.

Megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 9-17 óra között. A megadott időponton kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben ez a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.

Rendelés leadásakor a vásárló egy automatikus email-t kap a megrendelésről és a várható szállítási időről.
Amennyiben a rendelt termék van raktáron 1-2 nap a szállítás idő, ha be kell rendelnünk a gyártótól akkor legalább 4-5 munkanap.

A termék adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságtól. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben vagy teljes egészben. Részben történő teljesítésre kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor. A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg.
Amennyiben a megrendelés elküldését követően nem kap a megadott email címre visszaigazolást, javasoljuk ellenőrizze a SPAM mappát a levelező rendszerében. Amennyiben nem kapta meg a visszaigazolást, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk a megadott elérhetőségeink egyikén.

A megrendelt termék díjának fizetése

Webáruházunkban az alábbi fizetési módok közül tud választani:
• Utánvét - készpénz a futárnak az áru átvételekor
• Előre utalás - ebben az esetben 500Ft kedvezmény levonódik a végösszegből - a számlaszámot a megrendelés után a visszaigazolásban küldjük el
• Paypal-on keresztül / regisztráció nélkül a PayPal oldalán bankkártyás fizetés is lehetséges
• Készpénz - személyes átvételkor az irodánkban

A fizetendő összeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.

A vételárról minden esetben Áfás számlát állítunk ki, a megrendelésben megadott névre és az inggel együtt postázzuk. Amennyiben nem találja a számlát, esetleg megsérült a csomagban, kérem jelezze és a számlamásolatot elküldjük Önnek.

Házhozszállítás, információk

Webáruházunk megrendeléseit a GLS kézbesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A GLS kétszeri sikertelen kézbesítést követően visszaküldi a csomagot a feladónak.

Házhozszállítás díjszabása

A szállítás Magyarország területén értéktől függetlenül INGYENES!
Abban az esetben számítunk fel szállítási díjat, ha a termék cseréjére kerül sor valamint ha a megrendelő sikertelen kézbesítés után újraküldést kér. Az újrapostázás díja 1.500 Ft

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatban

A megrendelés elküldésével fizetési kötelezettsége keletkezik. Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt terméke(ke)t, amennyiben a megrendelés után el tudja utalni az összeget vagy a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak.
Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén az újraküldést kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Csere

Amennyiben az ing mérete nem megfelelő vagy a színe élőben mégsem tetszik a megrendelőnek, lehetőség van a cserére. Ezt írásban az info@nemvasalok.hu címre kérjük jelezni, mielőtt visszaküldené a terméket.
Csak abban az esetben cserélünk, ha az ing nem sérül, nem lesz foltos és a teljes csomagolása megvan (papírok, tűk, merevítők, címkék stb)

Az alsó pólókat higiéniai okból nem cseréljük.

Jótállás

Ha a megrendelt termék hibás, akkor azt az Idealisator Hungary Kft díjmentesen kicseréli. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a termék vételárát visszatérítjük Önnek.

Elállási/felmondási jog gyakorlásáról szóló tájékoztatás

Ön 14 napon belül jogosult indoklás nélkül elállni a vásárlástól. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, Ön jogosult 14 napon belül indoklás nélkül felmondani a szerződést.
Az elállási/felmondási határidő, a termék átvételének napjától számított 14 nap.
Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni email-ben az info@nemvasalok.hu email címre. Ebből a célból felhasználhatja a mellékelt elállási/felmondási nyilatkozat mintát is.
Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.
A fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ban meghatározott elállási és felmondási jogot a rendeletben foglaltakkal összhangban gyakorolta.

Az elállás/felmondás joghatásai

Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.) A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni. Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli. Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

Nem illeti meg a fogyasztót az elállási / felmondási jog 
• Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiai mozgások, ingadozásoktól függ
• Kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra
• Romlandó vagy minőségét rövid ideit megőrző termékek
• Hang, illetve kép, vagy szoftver esetén, ha a csomagolását felbontotta
• Olyan zárt csomagolású termékek esetén amelyek egészségvédelmi vagy higiéniai okokból a védőcsomagolás felbontását követően nem küldhető vissza

Adatkezelési nyilatkozat

A nemvasalok.hu domain néven üzemelő webáruház adatait a Idealisator Hungary Kft kezeli. Az adatok megadása önkéntes alapon az érintett hozzájárulásával történik. Az adatok megadása és kezelése a megrendelés teljesítéséhez szükséges annak érdekében, hogy a megrendelések egymástól elkülönítve, azok tartalma beazonosíthatóak legyenek. Az adatkezelő a megadott adatokat 2001. évi CVIII törvény figyelembe vételével kezeli, illetve tárolja. Mindent megtesz azok biztonsága és sérthetetlensége érdekében és azok kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben előírtaknak alapján jár el. A megadott szállítási adatokat a megrendelt termék kiszállítását végző partnerünk a Magyar Posta és GLS megismerheti a csomag kézbesítéséhez.

A megrendelés elküldéséhez, rögzítéséhez szükséges - megadandó adatok
• név
• email cím
• telefonszám
• irányítószám
• település
• utca, házszám
• emelet, ajtó

Eltérő szállítási és számlázási cím esetén ezen adatok külön megadhatóak számlázásra és szállításra vonatkozóan is.

Regisztrációkor megadandó adatok (a megrendelés elküldéséhez nem szükséges regisztráció, nélküle is rögzíthető a megrendelés)
• email cím
• használni kívánt jelszó
• név

Regisztrált fiókhoz tartozó megrendelésekhez az alábbi adatok kerülnek rögzítésre - tárolásra:
• eddigi vásárlások (azonosító, megrendelés dátuma, végösszeg, rendelés állapota, megrendelt termékek listája)
• kedvenc termékek (amennyiben a regisztrációt követően belépett és elhelyezett kedvencek közé termékeket)
• regisztrációhoz tartozó belépési adatok (jelszó titkosított formában), számlázási és szállítási adatok módosításának lehetősége, korábban megadott adatok

Hírlevél feliratkozáshoz megadandó adatok 
• email cím

Hírlevélre feliratkozhat a regisztráció alkalmával vagy a webáruház oldalain. A feliratkozás kizárólag valós email címmel lehetséges. A feliratkozás elküldése után a megadott email címre a rendszer egy megerősítő hivatkozást (webcímet) küld, amelyre történő kattintással igazolható, illetve erősíthető meg a feliratkozás. A megerősítő webcímre kattintással hozzájárulását adja a hírlevelek küldéséhez. A megadott adatokat az Idealisator Hungary Kft bizalmasan kezeli nem adja ki harmadik fél számára. A hírlevélről történő leiratkozási lehetőség minden általunk küldött levél alján biztosított a leiratkozás gombra történő kattintással vagy ügyfélszolgálati elérhetőségeinken történő kéréssel. A levélben történő leiratkozás gombra kattintást követően azonnal törlésre kerül a megadott e-mail cím és a hozzá tartozó adatok mindegyike a levelezési listáról. Az Idealisator Hungary Kft által küldött hírlevelek tartalma tájékoztató jellegű aktuális akciókra, információkra hívja fel a figyelmet tartalmukkal.

Statisztikai adatok
A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat az Idealisator Hungary Kft kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. Az Idealisator Hungary Kft által használt statisztikai eszköz a Google Analytics. A Google Analytics adatkezelési irányelvei megismerhetőek a http://www.google.com/analytics weboldalon.

Cookie-k (sütik)
A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban (Beállítások menüpont). Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a webáruházat kiszolgáló szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A cookie-ban tárolt adatok: kosár tartalma, munkamenet azonosító, elmúlt-e már 18 éves kérdésre történő válasz. A cookie-ban tárolt munkamenet azonosító az oldal bezárásáig, a további adatok a felhasználó által a saját böngészőjében történő törlésig került tárolásra.

Megrendelés adatai
A megrendelés folyamán rögzített adatokat az Idealisator Hungary Kft a megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán megadott adatokkal rögzítésre és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra (5 év). Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@nemvasalok.hu email címen vagy ügyfélszolgálati elérhetőségeink valamelyikén. Az adatok törlése az igény beérkezését követően 10 munkanapon belül megtörténik. Az adatbeviteli hibák javítása a megrendelés elküldését megelőzően lehetséges. A megrendelés elküldését követően ügyfélszolgálati elérhetőségeinken kérhető az adatbeviteli hibák javítása.

Jogorvoslattal élhet

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Posta cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
Cím: 1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/c 
Telefon: +36 (1) 391-1400
Fax: +36 (1) 391-1410
URL: http://naih.hu

Egyéb rendelkezések, információk

A jelen Általános Szerződési Feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja az Idealisator Hungary Kft Általános Szerződési Feltételeit, adatkezelési nyilatkozatát.

Jelen dokumentum nyomtatóbarát változatának letöltéséhez, és megtekintéséhez kattintson ide.

© nemvasalok.hu webáruház